Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan cselekedjek?

Figyelt kérdés
15 éves fiú, 8.-os vagyok. Az osztálytársam már úgy 3 éve bejön. Jóban vagyunk, barátkozunk, de a közelében nem tudok ellazulni. Írtam neki egy szerelmes levelet, amiben mindent leírok, amit gondolok, mert biztos vagyok benne,hogy szóban nem tudnák mindent elmondani, úgy szeretném odaadni neki, hogy akkor olvassa fel, mikor velem van, és miután elolvasta az én számból is hallja, hogy hogyan érzek iránta. Hétfőn megyünk osztálykirándulásra 2 napra. már csak 1 hét van, és ha most nem lépek nem valószínű, hogy látom még. Tudom, hogy kb értelmetlen kérdés szempontjából, amit leírtam, de jó volt valahova leírni. Szerintetek lépjek, vagy nyáron felejtsem el?
2012. jún. 9. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lépj!Nehogy utána megbánd,hogy nem tettél semmit.Hajrá.
2012. jún. 9. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van ha nem csinálsz semmit báni fogod egy életre.De ez csak tapasztalat.
2012. jún. 9. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér! Hajrá :D
2012. jún. 9. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:

De aranyos!

Nincs veszteni valód, szal mindent bele! :)

2012. jún. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!