Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mitől szép egy lány? Mit néztek először meg rajta?
Ismerőseim, barátaim szerint szép vok, de én nem látom magam annak...
(Bunkó hozzászólásokat nem kérek)
az ember magával van megelégedve a legkevésbé..mármint sok esetben....
az meg hogy kinek mi a szép az meg relatív...kinek mi.
van akinek a vámpírbarbik, vagy van akinek a megasztáros nyálpics@k, van akinek a ducik, van akinek meg a karcsú sportosabb vékonyabb lányok.
nálam ez minimum vállig érő hajat jelent , szép kedves arc, nem kell h nagy mellei legyenek a kisebbel is megelégszem, de legyen karcsúbb sportosan vékony alkatú. ez csak részlet.
Amúgy meg kép híján nehéz megmondani h szép lehetsz e!! :)
Ma láttam egy lányt,nagy feneke volt, és és felhúzott egy keresztbe csíkos mini ruhát, ami ugye még szélesítette...
Ez mellé elég ló arca volt, (elnézést a fogalmazásért), de majd meg őrültem érte, szinte nem tudtam a szemem levenni róla, mert nagyon tetszik ha egy nőnek nagy feneke van.
Szóval ahány férfi annyi válasz!
# 15-ös vagyok, ha küldesz képet szívesen mondok véleményt, vagy akár dumálhatunk is, hogy mi a szép a férfi szemnek.
Természetesen nem muszáj, csak egy lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!