Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány osztálytársam, aki egyszerűen gyönyörűen szép és már több mint 8 éve szeretem, de most, hogy idősebbek lettünk ő már más körökben mozog. Mit tegyek?
Hát az a baj, hogy el se olvastam végig, de ez már bűzlik a barátzónától. Ha 8 év alatt nem jöttetek össze, és csak azt mondta hogy majd talán, akkor itt sajnos nincs egy csöppnyi esélyed sem tesó. Sajnálom.. ://
20/F
"Néha beszélgetünk, de már nem sokat." <-> "Legjobb barát"
Nem bántásból vagy ilyesmi, de szerintem ez sajnos kevesebb, mint amit beleképzelsz :( Hidd el tudom, milyen rossz ez, én is átéltem ugyanezeket. Sőt a legelső nagy szerelmemmel ha összefutok néha-néha, még mindig elámulok, milyen jó pasi :) Meg volt még egy, belé már idősebben szerettem, nagyon nehéz volt kiszeretnem belőle. Hasonló volt a helyzet, mint veled. Ezzel csak egy baj van (utólag jöttem rá), ha mi ott akkor összejöttünk volna (vagy ti most), akkor sem lennél benne boldog, akármennyire is azt gondolod, mert folyamatosan meg akarnál felelni a bálványodnak. Annak a valaminek, amit te kialakítottál magadban róla. Én sok év után jöttem erre rá és ma már örülök, hogy nem jöttünk össze, mert valószínűleg sérülten jöttem volna ki abból a párkapcsolatból.
Kitartás, de azért kezd el elfelejteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!