Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme küzdeni, szenvedni egy lányért?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy ő mit akar, én viszont már sokat csalódtam, és félek, hogy sok erőfeszítés után ebből is csak kikosarazás lesz. Én kezdem úgy érezni, hogy egyre fontosabbá válik nekem. Az viszont úgy tűnik, hogy én jobban érdeklődöm iránta, mint fordítva és ez elbizonytalanít, ugyanakkor ő azt mondta, hogy nagyon megkedvelt. Ő egy népszerű lány, magas szinten sportol, én viszont jobban szeretek a háttérben meghúzódni, ami nem azt jelenti, hogy lúzer vagyok. Szerintetek mit érdemes ilyenkor tenni? 22/F2012. jún. 9. 21:18
11/11 anonim válasza:
VAN!!! De csak, ha olyan lány, aki normális lány és akit szeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!