Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek ha mással flörtöl a párotok?
szerintem is mondd meg komolyan. vegyen komolyan! egy komoly párkapcsolatban komolyan kell venni egymást, és egymás érzéseit!
amúgy meg ahogy mondtad, hogy ha nem kapja meg a szexet, akkor azt fogja hinni, hogy valami bajod van vele. tulajdonképpen van nem? :) annak a kommentelőnek is igaza volt, hogy ne érezd már kellemetlenül magad egy párkapcsolatban! lépj rá neki egy picit, hogy érezze amit te is érzel :/
sok sikert nektek :)
Akkor a másik oldal. (Nem megijeszteni akarlak, csak leírom, hogy ilyen is van.)
Én olyan nő vagyok, akit inkább sorolnak a pláza cicák közé, mint átlag csajok közé. Párom, nemhogy büszke lenne rá, hogy a barátnője vagyok és mindent megtenne azért, hogy vele maradjak flörtölget mellettem. Neki nem számít mennyire szép az a nő, mennyire különleges ő a flörtöt élvezi, nem fogja fel hogy megaláz ezzel. (Pedig már számtalanszor kértem, hogy fejezze be) Ő ezt teljes mértékig szórakozásnak fogja fel és nem tekinti megcsalásnak.
Rám ez olyan hatással van, hogy kedvetlen vagyok, nem érzem jól a kapcsolatomban és már belátom hogy nincs értelme vele ezt megbeszélni, mert nem fogja fel a dolgok súlyát...nem érti vagy nem akarja megérteni, hogy nekem ezzel a szórakozásával fájdalmat okoz.
Amennyi energiát a flörtjeibe fektetne azt rám "áldozhatná" engem tehetne boldogabbá...de ő nem ezt teszi.
Mi szakítás szélén állunk, ugyanis nekem elfogyott a türelmem és többre tartom magam, minthogy ezt elviseljem. Én megértem hogy szereted, nem akarsz szakítani de azt be kell látnod, ha többszöri átbeszélés után nem lesz változás akkor soha nem lesz és azt már neked kell eldöntened, hogy így is boldog leszel-e mellette.
Én már több mint 1 éve tépem a szám és 4 éves a kapcsolat. De nem kívánok több időt áldozni egy ilyen férfira, mert biztos vagyok benne, hogy lehet a barátnője akár a világszépe ő akkor is flörtölni fog másokkal. (Ebből szerzi az egóját, ez szórakoztatja)
Egy percit se érezd magad rosszul az ilyenek miatt és nehogy azt képzeld, hogy te kevesebb vagy egy "pláza cicánál". Tanácsot nem tudok adni, mert nekem semmi nem vált be. Volt hogy megijedt a szakítás hírétől, de ez csak ideig-óráig okozott nyugalmat, de minden folytatódott tovább. Én pedig csak hisztis, féltékenykedős és veszekedős lettem. (Ez ne legyél)
Párod még csak 24, az enyém 28..gyanítom hogy ő sem fog egyhamar felhagyni ezzel a szokásával..talán, ha megijed hogy elveszíthet észbe kap, hogy nem ér annyit az egész..De ha olyan típus, ilyen a mentalitása ezt csak elfogadni tudod. (Nekem nem ment)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!