Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromolhat emiatt egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromolhat emiatt egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

P§romról van szó.

Megemlítettem páromnak,hogy ma délután csinálhatnánk valamit,erre flegmán válaszolt,hogy ne idegesítsem,hagyjam a hülyeséggel.Tudni kell,hogy sehova nem járunk szinte,én szeretnék,de Ő egyik fülén beengedi,másikon meg ki.Semmi közös programot nem csinálunk...Tegnap is mondtam,hogy menjünk sétálni,erre a válasza,hogy biztos..inkább filmezik.Minden este csak filmet nézünk..Megértem,hogy fáradt,dolgozik meg minden,de ez így nem jó.Még csak egy sétát sem hajlandó megtenni velem.Félek,hogy rámegy a kapcsolatunk..mindig az van,amit ő akar..ha meg mondok valamit,akkor flegmázik.

2012. jún. 9. 09:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs értelme ennek így.

Volt egy férfi, anno feltett egy kérdést, hogy minek akarnak a nők eljárkálni bárhova, miért nem jó nekik a 4 fal? Na, szerintem kb. hasonló lehet párod is.

Megértem, ha valaki fáradt, de azért egész életében otthon lenni ezért...

2012. jún. 9. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Értékeld,hogy legalább filmet nézni akar veled :D

Sajnos nálunk már ez sincs meg,csak a számítógép,meg a ps meg az a rohadt okostelefon. F.sznak lehet annyi játékot pakolni arra is...

Na mindegy,a lényeg,hogy még mindig úgy érzem,hogy belehalok majd a fájdalomba nélküle,de lassan letelik az 1 hónap,amit a változásra kapott.Eddig semmi pozitívat nem látok rajta,még 2 hete vissza van.Persze majd megy a sírás-rívás az én részemről is,de szerintem ülhetek majd eleget itthon nyugdíjas koromban.Nem akarok 23 éves létemre begyöpösödni,mert az nem élet.

Próbálj meg beszélni vele és ha nem látsz változást,akkor neked is meg kell hozni a döntést.

2012. jún. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!