Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromolhat emiatt egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromolhat emiatt egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

P§romról van szó.

Megemlítettem páromnak,hogy ma délután csinálhatnánk valamit,erre flegmán válaszolt,hogy ne idegesítsem,hagyjam a hülyeséggel.Tudni kell,hogy sehova nem járunk szinte,én szeretnék,de Ő egyik fülén beengedi,másikon meg ki.Semmi közös programot nem csinálunk...Tegnap is mondtam,hogy menjünk sétálni,erre a válasza,hogy biztos..inkább filmezik.Minden este csak filmet nézünk..Megértem,hogy fáradt,dolgozik meg minden,de ez így nem jó.Még csak egy sétát sem hajlandó megtenni velem.Félek,hogy rámegy a kapcsolatunk..mindig az van,amit ő akar..ha meg mondok valamit,akkor flegmázik.

2012. jún. 9. 09:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem itt már nem arról van szó, hogy megromolhat-e, hanem arról, hogy mi értelme van együtt lennetek.
2012. jún. 9. 09:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Sokszor felteszem magamnak ezt a kérdést,de szeretem őt.

Mindig azt mondja,nekem kell változnom,ellenben Ő semmit nem tesz azért,hogy minden jó legyen.

2012. jún. 9. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:

"ez így nem jó"

"mindig az van, amit ő akar"

Biztos vagy benne, hogy az ő személyét szereted, és nem csak azt, hogy kapcsolatban legyél valakivel? Ha igen, akkor nem értelek.

2012. jún. 9. 09:23
 4/12 rullet2002 válasza:
0%
figyelj! pár tanács nem kötelező! vegyél valami arany nyakláncot és hagy ott az ágy párnát! majd ö automatikusan hozzád megy! csak írd rá hogy EZ TIED DRÁGÁM! és ne szolj semmit! majd ö fog szólni hozzád!
2012. jún. 9. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a kapcsolathoz ragaszkodsz, nem a személyhez....
2012. jún. 9. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
menj el minden este nélküle sétálni , egy idő után féltékeny lesz és ugyis lemegy utánnad :D Ha nem akkor pedig hagyd ott a francba
2012. jún. 9. 09:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom! Nem sétáltunk sosem, még a kutyával is egyedül mentem le! Ha kimozdultunk akkor is csak a haverjaihoz, persze kocsival! Szerettem, de éreztem, hogy ez így nem jó! Ennek így tényleg nincs értelme! Ennek a kapcsolatnak így tényleg nincs jövője! Több kapcsolatot is láttam már emiatt tönkre menni! Sajnos vannak emberek akik nem illenek össze! Amikor összejöttem egy másik sráccal, mindig mentünk mindenfele... természetes volt, de mégis annyira tudtam értékelni! Gondold át, hogy ez neked megéri-e!
2012. jún. 9. 09:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok.Még megpróbálok vele erről beszélni,de ha nem hajlandó változtatni,akkor jobb,ha külön megyünk.
2012. jún. 9. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Tipikusan a társfüggőségre utalnak az írásaid. "mindig az van amit ő akar" azt mondja nekem kell változnom de ő.." "soha nem megyünk sehova" "flegma"--->DE szeretem. Ez nem igaz, nem szereted, csak megszoktad, hogy valaki mindig van melletted, ő meg megszokta hogy úgy sem lépsz le. Te is nagyon jól tudod, hogy ez nem jó, mégis ott maradsz.

Van Scott Shaw-nak erre egy jó példamondata: "Csak mert kapcsolatban állsz valakivel, ki mondta, hogy vele kell maradnod ha nem kedves hozzád?"

2012. jún. 9. 10:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi kapcsolatunk ezért ment tönkre. Én már akkor együtt laktam a barátnőmmel sokáig voltak közös programjaink, de egyszer mindent elhanyagoltunk mert inkább itthon akart lenni, persze ő eljárkált a barátnőihez tehát nem ült itthon egésznap csak ő ugye nekem nem szólt semmit munka után mindig felhívtam mert sose láttam itthon. Nem volt megcsalás mert beszéltem a barátnőivel a dologról. Nyáron lett volna lehetőségünk arra hogy elmenjünk a Sziget fesztiválra egy napra, egyik ismerősöm adta át a jegyét mert sajnos kórházba került és nem akarta hogy kárba vesszen, barátnőmnek minden vágya az volt hogy kijusson oda de nemet mondott, pedig a kedvébe akartam járni. És én akkor mondtam neki hogy jó akkor kicsit döntse el hogy mit akar mert annak semmi értelme ha itthon ülünk minden egyes nap és még a szabadnapjainkon sem megyünk sehová, ő még arra sem volt képes hogy bevásároljon mindig én vásároltam be helyette. Csak ugye ez nekem már sok volt mert minden hétköznap hajnali fél 6 kor keltem 7 re munkahelyemen kellett lenem mindig este 5 kor jöttem haza utána heti 2-3 alkalommal elmentem bevásárolni. És én itt mondtam neki hogy ez így nem megy tovább vessünk véget a kapcsolatnak mindenki menjen a saját útjára albérletet meg lemondtam a következő hónapra. Persze sírt egy sort hogy változtassunk rajta meg próbáljuk meg adtam neki 1 hetet alig volt változás inkább csak hisztizett meg nem érezte jól magát sehol, másnap összepakoltam visszamentem anyámékhoz utána ő is hazament albérletet meg lemondtam. Ezt hívják kihűlt kapcsolatnak. Remélem ez a kis történetem tanulság lesz számotokra.
2012. jún. 9. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!