Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket ez zavarna?
Figyelt kérdés
A férjem akivel 13 éve élek házasságban tegnap egy legénybúcsún végignézett egy sztriptíztáncot. Az eszemmel tudom, hogy ezzel nem csinált semmi rosszat, de a szívemet összetörte. Lelkileg nagyon megvisel, pedig tudom, hogy nem csinált semmit. Hogyan léphetnék túl rajta?2012. jún. 9. 06:03
1/5 anonim válasza:
ha nézte volna, akkor b*zi lenne:D
2/5 anonim válasza:
ha nem nézte volna, b*zi lenne:D
(na így a jó, elrontottam)
3/5 anonim válasza:
Ezen problémázni! Más gondod nincs? Ez egy férfinél annyira természetes, hogy fel sem merül benne, hogy téged esetleg ez bánt. Örülj neki mert nem meleg!
4/5 anonim válasza:
Ha legénybúcsún nézi végig az rendben van. Ezzel nincs probléma. Ha önszántából meg sztriptízbárba, na az a gáz.
5/5 anonim válasza:
Mi ezzel a gond? Minden normális hetero pasi végignézné. :) Nem tett semmi rosszat, hűséget fogadott nem vakságot!
Én párom rendszeresen megnézi más nők mellét, és? :) Férfi, ha tetszik neki, hadd nézze. Amíg mást nem csinál vele, addig nincs gond. Egyébként meg tévében/újságban/neten minden nap lát az ember pucér embereket, akkor mégis mi ebben a nagy szám??? 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!