Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen bele vagyok zúgva! Mit tegyek?
13 éves korom óta szeretem a szomszédlányt, főleg azóta amióta véletlenül (de tényleg véletlenül, épp biciklizésből jöttem haza) megláttam félmeztelenül ahogy pakolgat a konyhában, szép tangában volt, és nyár volt, gondolom melege volt vagy valami... Na mindegy, az a lényeg hogy régóta szeretem, de neki, meg van egy stabil 4 éves párkapcsolata! Esélytelen hogy összejöjjek vele, nemigaz? :/ Amúgy barátok vagyok, sokat beszélgetünk, de több nem forrt ki ebből eddig... :/
Félreértés ne essék, nem akarom sajnáltatni magam, akármennyire is úgy néz ki, csak csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy lehet-e esélyem nála, járt-e már valaki hasonló cipőben, mint én!?
Keress mást. Nehéz, de muszály.
Annak a kapcsokatnak is vége lesz valaha, akkor vetödhetsz a csajra :D
de nem érdemes várni.
Az utolsónak van igaza. Próbáljad meg. Legroszabb esetben azt mondja, hogy bocs nem.´Hogy esélyed van e vagy nincs, nemlehet tudni, mert ez így elég karcsú ahogy leírtad. Több mindent kellene tudni.
Egyet mindenki fogjon fel: Ha mindenki az elsö pillanatban lemondana arról amiért megveszik, akkor a világ már halott lenne. Aki nem mer, nem nyer.
Hajrá, és írd meg, hogy ment:)
22/F
Köszi a válaszokat! :)
Tudom úgy éjnek idején eléggé hülyén fogalmaztam meg a dolgokat, és 1-2 szemszögből úgy is tűnik mintha csak a farkam irányítana, de nem. Hát.. megpróbálom amit írtatok, megpróbálok még jobban közelebb kerülni hozzá, ha meg leállít, akkor leállít.. keresek mást, de tuti nehéz lesz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!