Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Talán már nem is szeret igazán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán már nem is szeret igazán?

Figyelt kérdés
Mostanában a barátnőm kezd kicsit furcsán viselkedni.:S Gyakran olyan letört a hangja, mikor telefonon beszélünk... ha mondom neki, hogy ,,szeretlek" akkor már csak annyit mond, hogy ,,én is"... ha én nem mondom, hogy szeretem, akkor van, hogy ő egyáltalán nem mondja nekem.:(( Régebben ez nem így volt, régebben, mindig ő mondta először, totál oda volt értem, de nem értem, hogy mi változott? Már 3 hónapja vagyunk együtt. Légyszi, írjatok véleményeket!
2009. júl. 2. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
hallod-e dikk mintha az én sztorimat olvasnám nekem is ez volt 3 hónap után... velem szakított is állj készen ne érjen váratlanul ha kidob! Persze beszélj vele ha nem mondd semmit csak kamuzik akkor szarban vagy!
2009. júl. 2. 23:29
 2/6 anonim válasza:

lehetséges! én is igy voltam a barátommal mikor már kezdtem belőle kiszeretni..letörten beszéltem vele..nem mondtam ki h szeretlek..

szerintem készülj fel.:(

2009. júl. 2. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Három hónap után azt mondod, hogy "régebben" mondta, hogy szeretlek? Te miről beszélsz? Három hónap alatt még az sem derül ki, hogy egyáltalán van e közös jövőtök... Amúgy ha úgy érzed, hogy már nem az igazi, akkor lépj. Gondolom még elég fiatalka vagy... Ne pazarold arra az idődet, aki nem akar veled igazán együtt lenni. Nem éri meg. Hidd el.
2009. júl. 2. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Dobd fel kicsit a kapcsolatot, járkáljatok el erre arra.

Attól hogy nem mondja még ugy valószinüleg szeret.

2009. júl. 2. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:

ültejek le, gondoljátok át és beszéljétek meg mi nem igazi és hogy lehetne jobbá tenni. én se mondom ki neki jóideje h szeretlek, se ő nekem, mégis tudjuk hogy nagyon szeretjük egymást.

utazzatok el egy hétre vagy pár napra, szenteljetek több időt egymásra...

2009. júl. 3. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, némelyik tényleg sokat segített!:) Igen, amint találkozunk, meg fogjuk beszélni, csak hát nagyon félek, hogy esetleg olyan dolog fog történni, amitől nagyon félek... szakítás.:S:( Én nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Nekem Ő az első barátnőm. Neki már volt sok pasija és amiatt is izgulok, hogy bár elmondása szerint én teljesen eltérek az eddigiektől, meg hát egymás ellentétei is vagyunk, ami szintén segített abban, hogy összejöjjünk, de nem tudom, hogy pontosan milyen pasira vágyhat, mit kellene sokszor tennem azért, hogy töretlenül szeressen?:( Jah, ő 18 én 19.:D
2009. júl. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!