Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom már mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom már mit csináljak, segítség kéne. Valaki?

Figyelt kérdés

Már nem bírom. A szerelmem utálja a legjobb barátnőmet. Szerinte elveszi az időmet. Az a bizonyos idő egy héten 1-2 fél nap. Ami nem sok. Sokat veszekedünk emiatt. Már odáig eljutott, hogy elküldi őt melegebb éghajlatra. Nagyon fáj, mert pont ők utálják egymást? Két legfontosabb személy számomra. Már mindennel próbálkoztam:

1.) Beszéltem vele, elértem hogy két napig megértsen, utána semmi. Újból veszekedések.

2.) Beszélte egy közös barátunk, eredménye: hogy elnézőbb lett. De most már nem, megint elkezdte. Nem tudom már mit csináljak..:(( Nehéz vele, de szeretem. 16/L, barátom 18/F. Köszönöm előre is.

2009. júl. 2. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra. Ne hagyd kisajátítani magad, később csak rosszabb lesz. Arról nem is beszélve, hogy a fiúka valószínűleg már rég nem lesz meg, amikor még mindig barátnők lesztek. Persze, csak ha most nem engedsz a pasidnak...
2009. júl. 2. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ki akar sajátítani, ha hagyod magadat akkor mindenkitől előbb utóbb megfoszt, mert jöhet utána anyud-apud. Mond meg neki, hogy a barátnőd fontos neked, ezt vagy elfogadja vagy ha nem akkor annak következményei lesznek.

Tapasztalatból mondom, ha nem fékezed meg sohasem lesz vége és mindenkit elmar mellőled. Ha igazán szeretne akkor nem lenne probléma a barátnőd, mert megértene.

Elkeserítelek ez a legrosszabb fajtája a ragaszkodásnak, a kisajátítás és a birtoklási vágy.

Állítsd konkrét dolog elé, mond meg neki, ha nem fogadja el akkor is találkozni fogsz a barátnőddel akkor is ha tótágast alá és ha ezen vitatkozik akkor még el is veszíthet téged.

Te döntöd el, hogy szabad leszel vagy rabszolga 28/F

2009. júl. 2. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Hello! Ne hagyd magad :)

Az előző pasim engem a röpitől akart megfosztani, hogy ne járjak annyi edzésre. Szerencsére elküldtem a fenébe vele, hogy ezt nem kérheti. Én is olyan 15-16 voltam, most 18 vagyok, a pasi azóta már rég nincs sehol, de az ottani barátnőim és maga a sport is még mindig nagyon fontosak nekem :)

2009. júl. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!