Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál magaddal?
(A kérdés persze átvitt értelemben értendő :D )
Olvastam valahol, hogy addig nem lehet párja valakinek, amíg nem válik elég érdekessé és széppé önmaga számára is. Merthogy ekkor lesz olyan kisugárzása az embernek és önbizalma ami felkelti a másik személy figyelmét is.
Ti már eljutottatok erre a szintre?
ma 16:01
Hat ezt mar nemtom megmondani, mert nagyon regen lattam, de 2 haver eldontottek, hogy 2 venasszonyt vesznek felesegul, hogy kapjak meg a penzuket, s egy rakasat szivattak a venasszonyok oket. Nem emlekszem a cimere de ez volt a sztori, jokat lehetett rohogni, nem sok ilyen temaju film van, ha keresgelsz raakadhatsz.
Hogyne járnék magammal! Bár nem vagyok az esetem, de hatalmas egyetértés lenne és borzalmasan szerelembe tudnék esni magamba, mert kedves, figyelmes vagyok, érzelmi szinten aztán kielégítő lennék. :D
(amúgy van párom sok-sok éve, hiába nem tetszem magamnak)
22/L
fiúk közül csak magamra bukok :D szal elvileg ja... xd
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!