Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál magaddal?

Figyelt kérdés

(A kérdés persze átvitt értelemben értendő :D )

Olvastam valahol, hogy addig nem lehet párja valakinek, amíg nem válik elég érdekessé és széppé önmaga számára is. Merthogy ekkor lesz olyan kisugárzása az embernek és önbizalma ami felkelti a másik személy figyelmét is.

Ti már eljutottatok erre a szintre?

2012. jún. 8. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mivel más nem, ezért igen,kipróbálnám :D
2012. jún. 8. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én összességében kedvelem magam, de ezzel egyedül vagyok.
2012. jún. 8. 16:40
 13/16 cefreng ***** válasza:
Én igen:)Leszopnám magam:):P
2012. jún. 8. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:

ma 16:01

Hat ezt mar nemtom megmondani, mert nagyon regen lattam, de 2 haver eldontottek, hogy 2 venasszonyt vesznek felesegul, hogy kapjak meg a penzuket, s egy rakasat szivattak a venasszonyok oket. Nem emlekszem a cimere de ez volt a sztori, jokat lehetett rohogni, nem sok ilyen temaju film van, ha keresgelsz raakadhatsz.

2012. jún. 8. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogyne járnék magammal! Bár nem vagyok az esetem, de hatalmas egyetértés lenne és borzalmasan szerelembe tudnék esni magamba, mert kedves, figyelmes vagyok, érzelmi szinten aztán kielégítő lennék. :D

(amúgy van párom sok-sok éve, hiába nem tetszem magamnak)

22/L

2012. jún. 8. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:

fiúk közül csak magamra bukok :D szal elvileg ja... xd

f18

2012. jún. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!