Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha a párod ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod ezt csinálná a tudtodon kívül?

Figyelt kérdés
Tudja a jelszavamat az email fiókomhoz (gmail), de most észrevettem, hogy beállította azt, hogy ő is megkapja a leveleimet. Ti mit tennétek? Talán annyit érdemes tudni, hogy én nekem nincs "bejárásom" hozzá, ráadásul nemrégiben feltűnt egy nő, akihez köze volt pár éve mellettem. Emailt írt a barátomnak, ő meg válaszolt, elvileg ennyi történt. Gyakorlatilag pedig nem tudom, mert tegnap, mikor kértem mutassa meg az emailezést, érdekes módon nem volt már meg az a bizonyos levélváltás...
2012. jún. 8. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Mindig az csinál ilyet,akinek vaj van a füle mögött.Magából indul ki.
2012. jún. 8. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Már a megcsalásért, meg a nővel való cseverészésért dobnám, a jogtalan levésolvasgatás csak a hab a tortán.
2012. jún. 8. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez durva! Mi tudjuk a férjemmel egymás jelszavait, de nem azért, hogy ellenőrizzük egymást. Sokszor kér meg pl. ha vezet, hogy küldjek e-mailt ennek annak az ügyfélnek, vagy akár a facebookon valakinek az Ő oldaláról.

Ilyen beállítás, főleg a tudtod nélkül egyenesen gusztustalan! Ezt nem venném jó néven!

2012. jún. 8. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért csinálta, mert bizalmatlan! És ott már gond van!
2012. jún. 8. 15:09
 15/16 anonim válasza:
Szerintem ezt nem is idegenektől kéne kérdezni,hanem automatikusan dobni.Mert mi értelme ennek?Nem is az,h ő tudja a tiéd inkább a dolog az a része érdekes, te az ővét nem tudod,tehát félremegy.felesleges ezen filózni,dobni kell,mert egy idő után úgy is ő fog 1másik miatt.
2012. jún. 8. 15:57
 16/16 Alaque ***** válasza:
Ha nem lennek fulig szerelmes, reflexbol dobnam. De mivel az vagyok, igy mindent megbocsatok. :) Ez a hosszerelmesek sorsa...
2012. aug. 7. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!