Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás, vagy a barátom? Vélemény?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, szünetet tartottunk, de most újra együtt vagyunk 1 hete. Eddig minden jó volt, alakult a kapcsolat,mint a szünet előtt, de tegnap megvolt az első nagyobb veszekedésünk. Ő akart szünetet, és az ok,amivel megindokolta,nagyon rosszul esett nekem, és ezek a sérelmek azért még megmaradtak. Tegnap feltöltöttem egy képet a profilomra,amiben ez állt : " nem a magasságtól félsz, hanem az eséstől, nem a szerelemtől félsz, hanem,hogy nem szeretnek viszont. Nem félsz elengedni,attól félsz,hogy tényleg elmegy, nem az újrakezdéstől félsz,hanem,hogy megint ugyanaz fog fájni." Ezen nagyon kiakadt,hogy mégis hogy tehettem fel. Meg,hogy neki mennyire szarul esik. Közben meg egyáltalán nem érzem,hogy fontos lennék neki, vagy szeretne javítani a kapcsolatunkon. Szinte én futok utána már .. Ezért a képért is végül nekem kellett bocsánatot kérnem, mert 1 napja ezen vitatkozik velem.
2012. jún. 8. 14:36
1 2
 11/11 Banános Keksz válasza:
A srác azért akadt ki mert érezte az idézetedben az igazságot. Te meg előbb írtad ki facebookra a félelmeidet a kapcsolatotokkal kapcsolatban mint hogy vele megbeszélted volna. Mindenesetre ennél nagyobb bajotok sose legyen...
2012. jún. 8. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!