Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? :S nem akarom megsérteni!
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy barátom és ma anyukám megtudta h nem magyar (roma)de nagyon szeretem! és én pedig magyar vagyok és ez a szüleimnek nem tetszik és kijelentették h nem hozhatom le hozzánk :S ezt hogy mondjam el a barátomnak? hogy nekem se és neki se legyen kellemetlen... ő már nagyon leszeretne jönni nálunk :S segítsetek :S2009. júl. 2. 20:57
11/17 A kérdező kommentje:
hát igen... :) köszi :)
2009. júl. 2. 21:54
12/17 anonim válasza:
Szerintem keress inkább magyar fiút. hosszú távon ez nem lesz jó. évek múlva , majd ha csalódsz benne, rájössz, hogy feleslegesen vesztegette az idődet, de akkor már késő, mert az ismerőseid, rokonaid, lehet hogy megutálnak miatta.
13/17 anonim válasza:
sztem mindenképp anyukádékat bírd rá vhogy, h fogadják el, vagy legalább h adjanak egy lehetőséget, h megismerhessék, ésmajd utána mondjanak véleményt. sztem ezmég nemnagy kérés, hátha belemennek.
14/17 A kérdező kommentje:
hát attól h keresek egy MAGYAR fiút abba is ugyan úgy lehet csalódni a rokonság meg nem érdekel nem velük hanem vele vok boldog...
2009. júl. 3. 16:59
15/17 A kérdező kommentje:
jah azért köszi h írtatok
2009. júl. 3. 17:00
16/17 anonim válasza:
Szerintem se keress magyar fiút, az a lényeg, hogy boldogok legyetek együtt és szerethessétek egymást. Remélem boldogok lehettek együtt, és megengedik a szüleid, hogy szeressétek egymást. ha mégsem esetleg várjatok egymásra, amíg idősebbek lesztek és ti dönthettek magatokról. Ha várakoznotok is kellen, akkor is próbáljátok tartani a kapcsolatot, ahogy csak lehet.
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. júl. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!