Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki? :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? :S nem akarom megsérteni!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy barátom és ma anyukám megtudta h nem magyar (roma)de nagyon szeretem! és én pedig magyar vagyok és ez a szüleimnek nem tetszik és kijelentették h nem hozhatom le hozzánk :S ezt hogy mondjam el a barátomnak? hogy nekem se és neki se legyen kellemetlen... ő már nagyon leszeretne jönni nálunk :S segítsetek :S
2009. júl. 2. 20:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
Először is gratulálok a szüleidnek.. pff.. na mindegy. hát sztem mond meg őszintén... :S
2009. júl. 2. 20:59
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
sztem semiképpp:S:S:S hány éevsek vagytok? esetleg hivaztkozz arra, h anyudék nem örülnek még nagyon a fiuknak: (ha fiatalabbak avgytok ez bejöhet..)esetleg. v probáld meg olyan időre tenni,a mikor szüeid dolgoznak..:)
2009. júl. 2. 21:02
 3/17 A kérdező kommentje:
pff? nem megjegyzésre gondoltam
2009. júl. 2. 21:02
 4/17 A kérdező kommentje:
az a baj h anyukám nem dolgozik :S és am 15 évesek vagyunk... de azért köszi
2009. júl. 2. 21:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ülj le anyukásékkal és beszéld meg, mond hogy te nagyon szereted és semmikép se fogsz szakítani vele csak azért mert más színű a bőre. Ha ez sem segít kezdj passzív ellenállást (semmit se csinálsz addig amíg meg nem értik).
2009. júl. 2. 21:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg egy felnőtet, hogy beszéljen a szüleiddel, hogy engedjék meg, hogy barátkozhassatok, meglátogathasson téged. Próbálj beszélgetni anyukáddal, beszélj a fiúról, milyen, miért kedveled.... Lehet anyukád inkább azért aggódik mert fiú, nem mert roma. Ha nem megy akkor kérj meg valakit, hgy beszéljen anyukáddal erről.
2009. júl. 2. 21:06
 7/17 A kérdező kommentje:
én próbáltam neki most is megmondani h szeretem ezt el is mondtam csak mikor szóba kerül mindig elsírom magam és nem tok róla beszélni basszus -.-" de am köszi a választ :)
2009. júl. 2. 21:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Figy... én 22 vagyok. Barátom félig roma, de rendesen dolgozik, becsületes stb. Szülei is normálisak...sőőt.. szüleimmel nagyon is jóban vannak!! De mégse engedik meg, hogy találkozzak vele... pedig már 9 hónapja együtt vagyunk:S
2009. júl. 2. 21:12
 9/17 A kérdező kommentje:
huhh hát az rossz lehet :S
2009. júl. 2. 21:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Valahogy be kell bizonyítanod szüleidnek, hogy rendes, normális...
2009. júl. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!