Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok! NAGYON! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok! NAGYON! De nem kellek neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudja,hogy szeretem,már az őrületbe kergettem a szerelmemmel,talán ezért is utál engem. Letiltott msnről is,de MÉG nem törölt le,azt mondta,MÉG! Írtam neki smseket,semmi válasz. Tudom,hogy békén kellene hagynom,már nekem is rossz,hogy szinte zaklatom őt,de nem tudom őt elfelejteni. Pedig tudom,hogy nincs esély. :( Ami meg a legrosszabb,hogy szinte minden nap látom őt.
2009. júl. 2. 20:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Fiú vagy vagy lány? amúgy igen, jobb ha elfelejted és békénhagyod... az idő majd megoldja:S én is reménytelenül vagyok szerelmes, bár ő ezt nem tudja és nem "zaklatom" :D
2009. júl. 2. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
járjál mással és aztán ő fogni sírni hogy leszarod.
2009. júl. 2. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
en is remenytelenül vagyok szerelmes, mar fel eve, ö nem tudja, es fel eve nem talalkoztam vele, megsem mult el...
2009. júl. 2. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
szánalmassá és nevetségessé teszed emiatt magad! később ha visszatekintesz majd, hogy milyen voltál szégyellni fogod, és kitörölnéd majd az életedből ezt az időszakot, de persze akkor már nem lehet, szóval fogd vissza magad, és hagyd békén, töröld ki a számát a telefonodból örökre,meg minden elérhetőségét, ahol zaklatnád így neked lesz könnyebb!!!Jó tanácsként mondom, mert én is voltam ilyen! és most ezt érzem!
2009. júl. 2. 20:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és amúgy a pasi ki is használta párszor,hogy szeretem. Arra jó voltam neki. :( Próbáltam más pasikkal,de nem megy. Mindenkivel bunkózok,csak mert nem ő! Szerintetek lehetne valamit csinálni,hogy megszeressen?
2009. júl. 2. 20:59
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
ez hiba ne csináld! én is voltam így és csak kiröhögtek... utána kaptam észbe, h mekkora hülye voltam. miután más csajjal látott már ő írt nekem :D:D:D szal más csajt mutogass neki hátha az hatásos lesz. nekem bevált ;)
2009. júl. 2. 20:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, halány vagy akkor pasit mutogass :D
2009. júl. 2. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Ő látott más pasival,és azt mondta,hogy örül neki,hogy barátom van. Legalább békénhagyom őt.
2009. júl. 2. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
mondtam, hogy semmi értelme tovább zaklatni, mert lenéz, megvet, kinevet!! látod buta voltál, lefeküdtél vele!semmire nem volt jó, könnyűvérűnek tart, és van barátnője is, ha jól láttam, amit írtál!csak kihasználta a kínálkozó alkalmat egy gyors szexre, de nem érez semmit irántad, csak azt, amit már leírtam, soha nem fog megszeretni bármit csinálsz! felejtsd el, nem fog egy-kettőre menni, nekem is egy évbe telt, be van barátom, és ő elfeledtette velem :)
2009. júl. 2. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
n haragudj, de ha ez nem kammu kerdes, akkor nem tudom miröl beszelünk, mert szerintem nem igen van eselyed ennel a fiunal, lejrattad magad, nem nez mar rad nökent, megvoltal neki, megalazkodtal neki, ezreszer elküldött teged, de te ezeregyedszerre is visszakönyörögned magad. Tudom, hogy szar a platoi szerelem, mint mar irtam neked, en is ebben szenvedek fel eve, de nem lehet igy viselkedni. Mar a zaklatast sem ertem, föleg, hogy ezzel csak meg inkabb magad alatt vagod a fat...
2009. júl. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!