Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy bunkóság azt mondani a barátnődnek, hogy soha nem fogod feleségül venni?
valamiről szóvolt, ennyit mondott
'nem veszlek feleségül, ne hogy azt hidd'
csak nekem esne ez rettenetesen rosszul, vagy tényleg bunkóság?
:/
Értem én, hogy nem csak a házasság lehet a kapcsolat jövője.
Én sem azért járok vele, hogy feleségül vegyen.
Az mondta, hogy csak egy papír, ami igaz is, de szerintem minden lánynak ott van az álmai közt, hogy akár egyszerű, akár drága-különleges esküvőn, de ott álljon csodaszépen, és az ujjára húzzák a gyűrűt.
Ne tagadjátok csajok, tuti bennetek is megvan ez az álomkép.
De egyenlőre NEM akarok senkihez feleségül menni.
Ha így gondolja, legalább ne mondja, vagy bólintson rá 'persze szívem', azt úgy sem venném komolyan, de kifejezetten jól esne.
Viszont egy ilyen választ pont tőle nem vártam, mert amúgy egy csodálatos ember.
Amikor látta, hogy nem esett jó, akkor még jött a 'jaj, ne hisztizz már, többet inkább nem is mondok semmit' - és megsértődött.
"a véleménye helyett hazugságra van szükséged."
Neked pedig egy kis szövegértelmezési gyakorlatra volna szükséged. A STÍLUSSAL volt gondja a kérdezőnek, NEM magával a mondandóval.
16:41
"A STÍLUSSAL volt gondja a kérdezőnek, NEM magával a mondandóval."
Neked kéne megtanulnod szöveget értelmezni, mert a kérdező leírta, hogy inkább hazudjon neki. Amikor a kérdező szembesítve lett ezzel, csak azután írta, hogy "Akkor mondja meg, de ne így."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!