Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy bunkóság azt mondani a barátnődnek, hogy soha nem fogod feleségül venni?
valamiről szóvolt, ennyit mondott
'nem veszlek feleségül, ne hogy azt hidd'
csak nekem esne ez rettenetesen rosszul, vagy tényleg bunkóság?
:/
Nevetséges vagy akkor is XD Már úgy is mindenki látja.
Am csak h a kérdésre is válaszoljak. Az én párom is azt mondta az elején (na azért nem ilyen stílusban) h ő nem olyan fajta, ő nem házasodik. Pár hónap mulva már azt mondta h engem még talán el is venne. Mára már megkérte a kezem és az esküvőt tervezgetjük.
Ebben nem az a bunkóság amit mondott, hanem ahogy.
Nem az,én se akarok házasodni,minek?
Csomó pénz a semmire,attól még lehet együtt élni,felesleges abszolút felesleges papírokkal bajlódni,csak,hogy X.Yné legyen.
A nők mindenből problémáznak.
Ha változik az asszony, hát ott Houston, we have a problem XD
Egyenlőre addig kéne eljutni, hogy normális munka és pénzügyi alapok.
Gyerek rengeteg lemondással jár, amit én sem és barátnőm sem szeretne. Majd ha már nem jár lemondással, akkor majd lehet róla szó. Ahhoz kell egy külön menedék nekem, mert ha barátnőm egyszer teherbe esik és a hormonháztartása felborul, én 9 hónapra elköltözöm és 2 hetente hazajövök egy órára XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!