Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés? Ilyen áron?

Figyelt kérdés

Van egg rossz szokásom:mindig elolvason a társkeresőt a z újságban amit megveszek.

Ma ezt találtam:

Csúnya, buta, dohányzó, italozó, másnaponként hazudós vagyok.

Az "úr" nyugdíjas hölgyet keres.

Jelentkeznétek?Mi visz rá egy embert hogy ilyen jellegű hírdetést adjon fel?

Végül is legalább nem hazudik....

Vagy ki tudja,és kellemes lesz a csakódás?

2009. júl. 2. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
figyelemfelkeltés és készz :)
2009. júl. 2. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Igen figyelem felkeltés céljából írta és az is lehet, hogy épp nem józan állapotába,de még nem volt a padlón.
2009. júl. 2. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ő egy nagyon humoros ember :D így legalább csak azok jelentkeznek, akik értik a viccet :D, ezzel már eleve szűri az embereket
2009. júl. 2. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem csak szórakozik, ilyenre úgyse jelentkezik senki. Én olyan vagyok, hogy teszek azért, igyekszem jobb lenni, ha majd keresek valakit, akinek számítani fog a véleménye, megfeleljek neki. De nincs olyan nő, aki olyan mélyre süllyed, hogy ilyenre jelentkezzen.
2009. júl. 2. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Mno nem értem. Azt írja, hogy hazudós, de ha mindez így igaz ahogy leírta akkor nem hazudott.Valami nem stimmel. Egy megrögzött hazudós nem írja így le az igazságot.
2009. júl. 2. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jók az ilyen hirdetések! A rossz tulajdonságok után már csak a jók jönnek, nem? (Meg az anyós..)
2009. júl. 2. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Leírt magáról minden rosszat, még azt is, hogy "másnaponként hazudós". Úgy gondolhatja, hogy aki jelentkezik erre a hirdetésre, annak a belső értékek a legfontosabbak és az, hogy aki vele van az valóban szeresse. És még az is megeshet, hogy mindnek az ellenkezője igaz, hisz ha épp a "másnapon" volt, akkor a hirdetésben is hazudott. :)

Szerintem jópofa, felkelti az emberek érdeklődését.

2009. júl. 2. 22:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom....végül is az én szemem is megakadt rajta!!!!!!!

köszi a válaszokat

2009. júl. 3. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!