Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már nem akar velem lefekudni. Mit tegyek?
4 éve vagyunk egyutt, kb 5 hónapja koltozunk ossze. Tudom, hogy szeret, mert azt érzi az ember. De valamié nem nagyon ér hozzám az utóbbi 1-2 hónapban. se az utcán nem fogja meg a kezem, nem olel át. kívulrol nem is tununk egy párnak. itthon meg mindig fáradt. elhiszem hogz sokat dolgozik, de nekem meg kicsit szarul esik, hogy én próbálkozom, csókolgatom meg hasonlók, de o meg kb csak ul. Mikor meg rákérdezek, azt feleli nincs baj... mit tegyek? próbáltam már feldobni ruhákkal meg ilyesmi, de nem hatotta meg.. felállni feláll neki és amikor végre belemegy, nehezen megy el. Nem tudom mi baja és miért nem mondja el. Havonta kb 3-4szer vagyunk egyutt és ez nekem kevés!!
22/L
B*zi lett.
:D Amúgy fogalmam nincs, ezer meg egy oka lehet a dolognak.
Szerintem költözz el egy kicsit, és ne is keresd.
Rizikós, de ha így megy tovább úgyis vége lenne...
Tarts szünetet.
Vagy magához tér, vagy úgyis halott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!