Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor kit szeret? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kit szeret? Vagy mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy lány szeretem, januárban eléggé közel kerültünk egymáshoz és azt hittem hogy lesz is belőle valami, aztán végül összejött mással, de most visszajött hozzám (nem tudom hogy miért) és azt mondja nekem hogy ez most más mert hülye volt meg hogy vak volt csak adjak neki egy kis időt.Tudni kell hogy még együtt van azzal akivel januárban összejött, és nem tudom hogy most mit tegyek?
2012. jún. 7. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szakítani akar a másikkal, azért kért időt. Feltehetően a másik rosszul bánik vele, vagy nem adja meg neki azt, amit elvárna tőle, ezért mondja h vak meg hülye volt.
2012. jún. 7. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy úgy érzem hogy még meg akarja menteni azt a kapcsolatot, ezért nem tudom hogy mit higgyek.
2012. jún. 7. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha megkérdezed tőle kerek perec hogy ki kell neki? Kissé úgy tűnik nekem hogy nem érdekled őt, és az a másik fiú sem túlzottan, ha vele van de téged is etet...

Tetszik neki hogy "futnak utána" hiszen megkapta azt a másik srácot és tudja hogy te is vársz rá, nyeregben érzi magát.

Közöld vele hogy vagy eldönti hogy kellesz e neki vagy felejtsen el, tudom hogy nem akarod, mert félsz a választól hogy mivan ha azt mondja hogy nem téged akar, vagy nem tudja, de még mindig jobb egy kicsit szenvedni, de legalább tudni az igazat, nem?

Remélem segítettem valamit és hogy minden jól alakul. :)

Lina

2012. jún. 16. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki hogy döntse el hogy mit akar, és hogy kellek e neki.AZ volt rá a válasza hogy engem akar de adjak neki egy kis időt. Az nem derült ki hogy miért kell neki idő mert mindent összehordott hogy ez meg az és abban maradtunk hogy kap egy kis időt, de megmondtam neki hogy ha nem tesz semmit akkor vége.
2012. jún. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!