Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a masztizás megcsalásnak minősül?
Figyelt kérdés
Tegnap a párom rajta kapott ahogy kényeztetem magam, nézett egyet és elviharzott. Jó, én voltam a hülye, mert nem zártam be az ajtómat és a szüleim beengedték a srácot.
Ma hívom, hogy mi a helyzet, mondja, hogy szálljak le róla, amiért megcsaltam. Elég érzékeny lelkű, mimóza lélek és nála megcsalásnak számít a masztizás, ami miatt most haragszik rám, de este hajlandó velem találkozni, ezt megbeszélni.
Természetesen kielégítően fogunk majd beszélgetni (legalábbis én, meg is vettem a sokáig bíró óvszert az estére és szexisen felöltözök), remélem megbocsát.
Ti hogy álltok a kérdéssel, mert szerintem ez a fajta örömkeltés nem megcsalás...
19L
2012. jún. 7. 19:18
21/27 anonim válasza:
micsoda? :O ha én kapnám rajta a barátnőmet, abból olyan szex kerekedne, hogy a szomszédok is rágyújtanának utána :D
22/27 A kérdező kommentje:
Kibékültünk és megbocsátott nekem. Megígértette velem, hogy többet nem fogok ilyet csinálni.
2012. jún. 8. 16:34
23/27 anonim válasza:
akkor nálad sincs minden rendben:)
24/27 anonim válasza:
Semmiképp sem megcsalás :) De csináljátok együtt,egymás előtt,úgy szórakoztatóbb,és hátha neki is tetszene ;)
25/27 anonim válasza:
Vesd fel neki mint ötletet:miközben masztizol,ő recskázzon a szádba,ha erre nemet mond,akkor nem sokra mész vele a sexben a későbbiekben :)
26/27 anonim válasza:
Ez a srác tényleg elég hülye...
27/27 anonim válasza:
Ez egyértelműen nem megcsalás...Szerintem azt hitte hogy azért csináltad egyedül mert nem vagy megelégedve sa ő ágybeli teljesítményével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!