Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a masztizás megcsalásnak minősül?
Figyelt kérdés
Tegnap a párom rajta kapott ahogy kényeztetem magam, nézett egyet és elviharzott. Jó, én voltam a hülye, mert nem zártam be az ajtómat és a szüleim beengedték a srácot.
Ma hívom, hogy mi a helyzet, mondja, hogy szálljak le róla, amiért megcsaltam. Elég érzékeny lelkű, mimóza lélek és nála megcsalásnak számít a masztizás, ami miatt most haragszik rám, de este hajlandó velem találkozni, ezt megbeszélni.
Természetesen kielégítően fogunk majd beszélgetni (legalábbis én, meg is vettem a sokáig bíró óvszert az estére és szexisen felöltözök), remélem megbocsát.
Ti hogy álltok a kérdéssel, mert szerintem ez a fajta örömkeltés nem megcsalás...
Ez lüke. Dehogyis megcsalás. Ha szerinte igen, akkor kivel csaltad meg? Az ujjaddal?
2012. jún. 7. 19:29
12/27 anonim válasza:
Egyébként örülj neki hogy megszabadultál tőle, az a férfi, vagyis homi aki minimum nem nézi végig de inkább nem száll be amikor a barinője masztizik az nem ép.
2012. jún. 7. 19:29
13/27 anonim válasza:
Nem megcsalás!!! Csináld nyugodtan magadnak is, kell az!
Én is szoktam és nagyon jó!!!!! F43.
2012. jún. 7. 19:32
14/27 anonim válasza:
Én ezt az ürgét úgy otthagynám, mint a fene. Megcsalás a maszti?? Jesszus, ez mi már? És akkor mikor mosod a puncid a zuhany alatt, az már petting az ujjaddal? Vagy csak flört? Vagy hogy működik? Ne haragudj, de nagyon fel bírom húzni az agyam ezen. Az, hogy egy nőnek mondjuk illik ismernie a saját testét ahhoz, hogy tudja hogyan jó neki, ismerje magát és ne adj isten ezt a szexben is felhasználja, az persze eszébe sem jut. Csak ő érhet hozzád...tipikus önző és gyerekes hozzáállás.Le sem állnék ilyennel. 22/L
2012. jún. 7. 19:33
15/27 anonim válasza:
Lehet hogy ez azért van, mert neki különösen szoros érzelmi kötődése volt a markával, aki később megcsalta és ezt ma sem tudja feldolgozni. Mondjuk azért elképzelem, ahogy csóri homi bemutatja marokmarcsát a szüleinek mint az első barátnőjét. :DDD
2012. jún. 7. 19:37
16/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta, azért megcsalás, mert nem ő okoz szexuális örömet, hanem más.
2012. jún. 7. 20:12
17/27 Dögi válasza:
A barátod egyszerűen hülye, ez ellen nem tehet. Ha én kapnám rajta a barátnőmet, hogy maszturbál, az nagyon felizgatna és beszállnék neki segíteni :D. Még fiatal vagy, keress normális férfit magad mellé. 22/F
2012. jún. 7. 20:22
18/27 anonim válasza:
azt mondja megcsaltad azzal hogy masztiztál?:D AZTAROHADT...:D
menekülj,fuss ahogy a lábad bírja!:)
ha szeretnéd mondok címet is hogy merre fuss!:P
2012. jún. 7. 20:26
19/27 anonim válasza:
LOL én azt hittem az lesz a kérdés, hogy megcsalásnak számít-e ha egy másik személlyel maszturbálsz...
erre ez, hát jót nevettem! persze valamit tudhat az a mimóza kis pi*na ha így futsz utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!