Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magabiztos nők?
Másik oldal:
Ha látsz egy jó nőt, mire gondolsz?Jó esetben arra, hogy "de megdugnám", de ez nem jelenti azt, hogy a nő ezt engedné.Ennek semmi köze a magabiztossághoz.
Ne vedd már komolyan ezeket a beszólásokat. És a férfiak miért mondják azt, ha meglátnak a tv-ben egy csinos nőt, hogy "Hűű, de megb***nám, tudnék vele mit kezdeni" stb. Ti férfiak miért hiszitek azt, hogy ezek a nők szóba állnának veletek és még ki is tudnátok elégíteni minden vágyukat?
Természetesen mindkét nem képviselője tudja, hogy kicsi az esélyük, de álmodozni szabad nem?
mandy792012 jún. 07.
Én is imádom, csak azért nem mennék hozzá, mert már férjnél vagyok :))) De az tényleg szégyen, hogy ez a nő készít vele interjút, tutira a felét fel sem fogja annak, amit Róbertünk mond. Barabás Évikének kb Fekete Pákó az interjúalany-szintje :D
Hát nem tudom, azért ez elég merész kijelentés!
Szia!
Ezt csak mondja az ember, mert marha vonzó pasinak találja, nem több.
Én is azt mondom, hogy Puzsér= vaááááááááá, isteni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!