Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttetek már össze valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek már össze valakivel szánalomból?

Figyelt kérdés
Pl. megsajnáltátok, mert szar volt az élete, és nem volt szívetek elküldeni őt a p*csába.

2012. jún. 7. 02:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe bízol?
2012. jún. 7. 02:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincsen.
2012. jún. 7. 02:24
 3/12 anonim ***** válasza:
hát ez szánalams :)
2012. jún. 7. 02:28
 4/12 anonim ***** válasza:
2szer rezgett nagyon a léc, egyszer 16, másodszor 19 voltam kb. Mindkét lány nagyon küzdött, és nagyon akarta, de végül az eszemre hallgattam. "Ha tudom, hogy nem érzek iránta semmi, akkor minek csináljuk? 2-3 hónapig ellötyögünk, utána nem bírnám tovább." Erre jutottam mindkettő alkalommal. Meg is beszéltük a dolgot, és sajnos nehéz az ilyet jól fogadni, hiába próbál kedves lenni az ember. Szerintem jobban tettem, hogy nem jöttem velük össze, mert ha már beindult volna a kapcsolat, akkor még nehezebben fogadták volna el, hogy nem leszünk együtt.
2012. jún. 7. 02:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos megtettem. Nagyon brutálisan nem lett jó vége. :S :DDD
2012. jún. 7. 03:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jöttem. Akkor 29 évesek voltunk (gimis osztálytárs) és arra panaszkodott, hogy soha nem volt még olyan igazi szexben része, mert mindenki elmenekül tőle. Kinézetre egy helyes lány volt, átlagosnál is jobb testtel. A természete.... nem csoda, hogy nem tudott a külseje ellenére sem senkit ágyba vinni. Még saját lakása is volt, de így sem tudott magához édesgetni valakit.

Iszonyúan rossz természete volt és van. Amikor felhívott magához valamilyen szgépes ürüggyel, akkor elkezdett nagyon közel ülni. Tudtam, hogy mit akar, ezért belementem és 3 hónapig tartott a fura viszony. Tényleg csak szánalomból csináltam, úgy éreztem egyszer neki is kijár. Nem akartam elnyújtani, de nem lehetett megmondani neki mi a baj vele. Aztán összeszedtem a bátorságom és a lelkierőm (kellett!) és leültünk beszélgetni. Egyből elkezdett zsarolni, hogy megöli magát, ha minimum hetente egyszer nem megyek fel hozzá és nem játszom el vele, hogy "egy pár" vagyunk (ugyanis kérésére ezt játszottuk egy ideje). Végül megint megsajnáltam. Kb. 2 hét alatt szereztem neki egy fiút, aki eléggé kételkedett abban, hogy valaha is lesz-e nője az életben. Azzal összejött és elmenekültem. A környékről is elköltöztem!!!!

2012. jún. 7. 03:32
 7/12 anonim ***** válasza:

ma 03:32

Nekem is szerezhetnél egy ilyen dugnivaló testű, arcú lányt. :D

Én is reménytelennek tartom magam, hogy valaha is legyen szép barátnőm vagy csak alkalmim.

2012. jún. 7. 05:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert semmi értelme, nem fogom az életem elrontani, ha valakit nem szeretek, nem vonz, akkor ez van.
2012. jún. 7. 07:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, mondjuk volt már, hogy gondolkodtam rajta. De szánalomból úgysem tudnék megszeretni valakit úgy, szakítani pedig még nehezebb lett volna, mint visszautasítani.
2012. jún. 7. 07:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos jöttem már össze, és meglehetősen rossz döntés volt de olyan nyomulós volt, nem is túl szép mondjuk átlagos, egyrészt sajnáltam másrészt nem akartam megbántani, három hónap után viharos körülmények között szakítottuk meg a kapcsolatot.
2012. jún. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!