Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális valakiről aki hiányzik nekem nagyon 40 oldalt írni?
már próbálkoztam egy hét elteltével írogattam neki összesen 8 üzit iwiwre, mindet törölte. próbáltam hívni kinyomta...aztán felvettem egy másik msnről ott is próbáltam a lelkére hatni de mindhiába...de legalább még másnap is beszélgettünk...
4.! nem, nem én írtam :D
Ebben az esetben nem a barátnője kavart be... (most szomorú, megértő képet kéne vágnom, de én is éppen ugyanezt csináltam egy sráccal múlt hónapban, csak túl gyáva, hogy megkeressen:P XD) Tehát, a csajnak egyáltalán nem jössz be, csak kínzod magad ezzel az egésszel. Ha akarod, írhatsz tovább, max híres író lesz belőled, vagy legalább kiadod az érzéseidet. Huuh, az a srác is sztorizgat rólam, mit megadnék, hogy elolvashassam! XD Csak most nem vagyok vele beszélő viszonyban, nem is leszek XD
Oké, kicsit talán kegyetlen vagyok, kegyetlenek vagyunk. Ennél a lánynál már nem igazán van esélyed, már az én szerény véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!