Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bunkó az összes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó az összes pasi?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 15:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértek az utolsóval.
2009. júl. 2. 15:50
 22/36 anonim ***** válasza:
82%
az en pasim neeem bunkooo xD xD xD
2009. júl. 2. 16:00
 23/36 anonim ***** válasza:
15:50 köszi.:)
2009. júl. 2. 16:02
 24/36 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem amelyik csaj bunkó pasikat tud összeszedni, annak az is kell...
2009. júl. 2. 16:03
 25/36 anonim ***** válasza:
94%

Igenis jó%képű vagyok zselézett a hajam és van két tetkóm a „párom” most hagyott el 5 év után

Mindent megadtam neki éjjel 1-kor fagyi bármit amit akar ha dolgozott főztem neki mosogattam

mindig a kedvében jártam látott 1 ruhát mondta hogy tetszik neki elmentem megvettem ajándékba (nem vagyok gazdag) 3 óránként vasaltam a haját ,boltot nyitottunk neki, mindent megadtam neki, buliba ment mondtam itt egy üveg pia érezd magad jól- az életemet is odaadtam volna érte. Sosem ütöttem meg egy rossz szót nem hallott tőlem és legfőképpen sosem csaltam meg ha valaki bepróbálkozott „leráztam”... nekem senki ne mondja hogy minden pasi bunkó mert nem érzem magam annak. Ellenben 20 ismerősöm közül 19-nél a nő lépett le hagyta el...Ezek után nem tudok bízni a nőkben.... Miért ilyenek a NŐK????

24/F

2009. júl. 2. 16:14
 26/36 anonim ***** válasza:
84%

16:14 sajnálom ami történt, de ő nem érdemelt meg téged. Majd találsz valakit, aki megérdemel és megbecsül.

Nagyon aranyos srác lehetsz. Örülj neki, hogy te legalább nem vagy olyan mint egyesek, büszke lehetsz magadra. :)

2009. júl. 2. 16:33
 27/36 anonim ***** válasza:
90%
Lány vagyok, de már idegesítenek ezek a kérdések. Persze egy szerelmi csalódás után én is utálom az összes hímet, de az nem komoly, és ezzel tisztában is vagyok. Inkább csak jó mondogatni, de jelentősége az nincs. Azért mert egy pasi kiszúrt veled, nem lesz az összes bunkó.
2009. júl. 2. 16:35
 28/36 anonim ***** válasza:

16:14

nagyon sajnálom ami történt, de szerintem egy kicsit papucs voltál. néha igenis fel kellett volna emelni a hangodat. te vasaltad a barátnőd haját? hát ez vicc... egy párkapcsolat adok-kapok játék. ki kellett volna állnod magadért, mert nem hiszem el, hogy nem vetted észre, hogy 100%-ig kihasználnak.

2009. júl. 2. 16:52
 29/36 anonim ***** válasza:
55%
mert olyanokkal kezdec. a te hibád.
2009. júl. 2. 19:47
 30/36 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bunkó.24/F
2009. júl. 3. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!