Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meleg az összes jó pasi?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:12
3/15 anonim válasza:
Akkor fordítsuk meg az állítást:
Sokan mondják, hogy tök jól nézek ki, stb stb, és mégsincs barátnőm már 4 hónapja :S :S :S Kezd felemészteni marokmarcsa....XD
Akkor felöltözök jó b*zisan, és egyből dögleni fognak utánam a nők????
Mert ezt szűrtem le. A csajoknak mindig a melegek kellenének, csakhát el kell viselniük, hogy ottbizony rossz ajtón kopogtatnak...
4/15 anonim válasza:
ez egy ostoba általánosítás. inkább azt lehet mondani, a nőknek sokszor az elérhetetlen kell. ezért "zúgnak bele" foglalt, vagy meleg pasikba.
5/15 anonim válasza:
Azért, mert ha "hideg", akkor meg van halva. Minden pasi kb 36 fokos. A homoseggszúrók is.
Amúgy ez valóban álltalánosítás.
7/15 anonim válasza:
Sok jó meleg pasi van.
De én láttam sok rondát is.
Legtöbbjük egyébként teljesen átlagosan néz ki.
8/15 anonim válasza:
Azért, mert a b.zik MELEGEK, a nők meg FÁZÓSAK. Érted???
10/15 anonim válasza:
Helmet!
Mondták már neked, hogy van benned egy kis vonóhúzás, kis látens? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!