Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az összes pasi ilyen "hülye"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes pasi ilyen "hülye"?

Figyelt kérdés

Ma elmeséltem a barátomnak h hogy akart fölszedni egy csávó ..(tiszta szánalmas volt 1000X mondtam neki h van btom és aszonta h nem rázom le ezzel stb ...) erre tökre kiakadt h mértnem ba*ztam pofán h kopjon le , meghogy küldjem el a pitsába jó hangosan meg ilyenek , én meg mondtam neki h megnézném h vág pofán egy csajt aki nyomul rá .. és akor tökre felhúzta magát h hát ő erről nem akar beszélni és h mért mondom ezt el neki .azért mondtam el neki mert gondoltam h majd csak nevetünk egyet h mekkora lúzer a csávó , mint ahogy azokon mikor rá akaszkodik rá egy csaj ... de nem . Én bezzeg mindig meg hallgatom h neki ki próbálta és hogy elkérni a telószámát ...

Csak az én barátom ilyen hülye ? Ennyire már nem lehet féltékeny !!!Ti párotok hogy reagálna ilyenre ?

19/L

2009. jún. 12. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

azért féltékenny mert szeret és félt:)

addig örülj hogy féltékenykedik...ha nem tenné na az lenne a fura:)

2009. jún. 12. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindegyik fiú ilyen féltékeny, de van egy jópár a párodhoz hasonló!Nem igazán tudsz vele mit csinálni ha majd rájön hogy szereted meg ilyenek akk majd nem lesz annyira féltékeny...
2009. jún. 12. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Én általában féltem a páromat, mint féltékeny vagyok. Mert míg én fiú létemre kevésbé vagyok veszélyeztetve lányok erőszakosságától, egy lányon sokkal könnyeb erővel felülkerekedni... Tudom nem túl gyakori az ilyesmi, de akit szeret az ember, azt félti :)

Persze kiakadni, meg felhúznia magát nem kéne...

22F

2009. jún. 12. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Az összes pasiról nem tudok nyilatkozni, de a sajátomról igen.

Ő már azon is féltékenykedik, ha rám néz valaki. Felajánlottam már neki, hogy akkor járok undorító ruhákban, nem fürdök, nem mosok hajat, nem sminkelem magam és mindenkivel bunkó leszek, de asszem ezzel elértem a célom, azóta annyira nem féltékenykedik (:

De ha valaki nyomul rám, szinte biztos belekombinálja, hogy az az illető bejön nekem :D

16L

2009. jún. 12. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:

hehe, mindjárt elmesélem, hogy reagál az én párom, mert épp most készülök neki elmesélni egy szánalmas esetet... :D

A fickó kb duplaannyi idős volt, mint én, és hát szegénynek nem tudom, milyen anyja volt, olyan lúzer volt... :D

De én azt hiszem, h csak nevetne egyet rajta. :D Na, mindjárt kiderül. :)

22/L

2009. jún. 12. 21:55
 6/11 A kérdező kommentje:
okok kiváncsian várom :D
2009. jún. 12. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
úhh, hallod, most azon vacakolunk, h megszólaljon a mikrofonom, ugyanis hiába dugdosom akárhova, hangot nem ad ki (igen, msnen beszélünk és a sztori olyan, h azt billentyűkkel nem lehet...), ezért erre még kicsit várni kell. De ha elmeséltem neki, okvetlen leírom, mi volt :)
2009. jún. 12. 22:37
 8/11 A kérdező kommentje:
oké :D
2009. jún. 12. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Na az én bnőm meg olyan helyen dolgozik, hogy esténként 5-10 csávó kérdi meg hogy van e barátja, meg kérik a számát, meg nagyon szép a szemed, stb.. Engem is zavar ez, de nem veszekedek vele ezen, hiszen nem tehet róla hogy szép. :P És amugy is elküldi az össze csávót...De nagyon zavaró tud lenni..
2009. jún. 13. 00:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom szerencsére nem féltékeny fajta. Ahogy én sem. Bár én kicsit jobban. :) Ilyen lenne, a barátom lesz*rná, neki elég,ha elzavarom a fenébe. Megbízunk egymásban, és ez így jó. Alap féltékenység nyílván van benne,de ez egészséges. Ha nekem ilyen lenne a barátom, nagyon nehezen tolerálnám, és ha nem változtatna kiadnám az útját. Nem bírom a pórázt. :)
2009. jún. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!