Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az összes pasi ilyen "hülye"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes pasi ilyen "hülye"?

Figyelt kérdés

Ma elmeséltem a barátomnak h hogy akart fölszedni egy csávó ..(tiszta szánalmas volt 1000X mondtam neki h van btom és aszonta h nem rázom le ezzel stb ...) erre tökre kiakadt h mértnem ba*ztam pofán h kopjon le , meghogy küldjem el a pitsába jó hangosan meg ilyenek , én meg mondtam neki h megnézném h vág pofán egy csajt aki nyomul rá .. és akor tökre felhúzta magát h hát ő erről nem akar beszélni és h mért mondom ezt el neki .azért mondtam el neki mert gondoltam h majd csak nevetünk egyet h mekkora lúzer a csávó , mint ahogy azokon mikor rá akaszkodik rá egy csaj ... de nem . Én bezzeg mindig meg hallgatom h neki ki próbálta és hogy elkérni a telószámát ...

Csak az én barátom ilyen hülye ? Ennyire már nem lehet féltékeny !!!Ti párotok hogy reagálna ilyenre ?

19/L

2009. jún. 12. 21:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tény, ha szeret akkor féltékeny, én akikbe szerelmes voltam mindig féltékeny voltam a barátjukra. Ez mondhatni természetes. 21/F
2009. nov. 1. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!