Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Badoo-ról mi a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoo-ról mi a véleményetek, megéri regisztrálni, válaszolnak e vagy csak dísznek vannak fent a nők?

Figyelt kérdés
vagy ugyan annyi az esély mint máshol...fizetős e vagy nem?
2012. jún. 6. 10:25
1 2
 11/15 anonim válasza:

Regen az oldal jo volt, par evvel ezelott, de sajnos manapsag mindegyik sokat ker azert, amire vegul jo lesz. En ugy veszem eszre regen konnyebb volt, de amiota az ujdonsag varazsa elmult mindenki unja ezeket a vakrandikat.

Lattam egy kimutatast a badoo-rol, a tehetosebb orszagokban, vagy az olcsobb helyeken jobban mukodik. (vannak orszagok, ahol kevesebbet kell fizetni ugy tunik)

A lenyeg a lenyeg, jelenleg sztem hasznalhatatlan, inkabb csak kepnezegetonek jo. (ha igen nem-re kattintasz senki sem latja a fotod, igy nem is tud visszajelezni, de kozben van egy csomo ember, tehat lehet odaig el se jut az illeto az igen jatekban, az iooo-nal lenyegesen tobben bejelolnek, bar itt is fizetni kell, meg nem probaltam)

Hogy miert hasznalhatatlan, azert mert a lanyok "ara" nagyon sokba kerul veszel kreditet, de a valahogy kinezo csajokat, akik ugy erzed passzolnanak az eletben is, de utca nem elerhetoek, nallam 500-1000Ft-ba kerul. Persze neha be becsuszik valaki, aki ennel kevesebbet taksal.

Sajnos ezt a lanyok nem erzik visszafele, csak amikor elmagyaraztam, miert nem mukodik az oldal, es miert nem sikerult osszeszedni senkit rola. Megha egy sajat elofizetest is hasznalsz, gyakorlatilag akkor sem lehet semmit sem kezdeni az oldallal, mivel nem uzenhetsz gyakorlatilag senkinek, csak megnezheted, hogy kinek jottel be, akik mivel az arany a ferfiak javara kb. 5:1 (amit olvastam egy angol blogon), igy a lanyok szamara egy olyan kenyelmet ad, hogy tenyleg a leggazabbak jelolnek csak be.

Maga az oldal nem lenne rossz, jobb sztem mint a tinder, csak mivel a ceg tozsdere akar menni, amugy Londoni telephelyu, igy a profit nyert a hasznalhatosag karara, valoszinu a vegen csak olyan orszagokban lesz hasznalhato, ahol tenyleg tehetosebbek az emberek.

Nekem szimplan draga az, hogy 500-1000Ft korul tudok megszolitani egy not, meg akkor is, ha kozben elofizettem 3-4000Ft-ert. Sajnos most valahogy semelyik se jo, bar gyurom. A randivonalt gyakorlatilag azonnal toroltem, mihelyt a havi elofizetes lejart, nem valaszolt senki.

Az iooo-t talan egyszer kiprobalom, de en ugy erzem ezek a tarskeresok jelenleg az emberek kinlodasara mennek ra (arra, hogy minden honapban valaki megunja, hogy nem tud csinalni az oldalon, es befizeti azt a par ezer forintot ugy is, hogy tudja, hogy gyakorlatilag nem lesz belole semmi - van egy-ket kivetel, de sztem ez az uzleti modell, en regota vagyok ilyeneken tobb eve, de evente jo ha 3 csaj veszi a faradtsagot a talalkozora, a tobbi inkabb unottnak tunik, nem szeretne ujbol vakrandit, es nem a szemelyem feltetlenul a problema - sztem a kepem se rossz onmagaban, a valo eletben valszeg jobban bejovok, ha van kornyezetem, mint ezeken az oldalakon), hogy nem igazan talalkozol senkivel, nincs olyan nagyon jo kozeg az ismerkedesre - pedig ebben az evben gyakorlatilag mindenhol voltam, de kulonbozo szempontok miatt nem mukodott. (nagyvarosban ez a resze szivas)

2016. nov. 17. 05:06
 12/15 anonim válasza:
Fizetős. Legalábbis mostanra az lett. Én kipróbáltam az egy hetes csomagot, 730-at vett le, aztán kíváncsiságból rákattintottam arra, hogy online láthatóságom legyen és kérdezés nélkül levett a kártyámról 2500-at kreditre.....ennyit erről.
2017. jún. 8. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagy kamu , fizetni kell azért hogy írhass. Meg rádír állítólag valaki akinek tudsz válaszolni de nem érkezik semmilyen visszajelzés . Ezzel csalnak be a tőrbe . Meg ha kíváncsi vagy hogy kinek tetszettél akkor is fizess és ő sem tud kapcsolatba lépni veled . Az is gyanus hogy sokaknak tetszettem de egyiket se látom és nem is ír nekem tehát őneki is fizetni kéne hogy kapcsolatba léphessen velem.

A baj csak akkor kezdődik ha az oldal üzemeltetője kitalál fiktív csajokat akik rádírogatnak és nem akarnak semmit csak hogy fizess be hogy láthasd.

2017. júl. 25. 19:20
 14/15 Stordy válasza:

A véleményem a következő:

Ráírok töb csajra, hogy hello vagy szia. Utána semmi válasz, mert egyik sem tud írni. Jól írtad le, a legtöbbjük csak díszmadárnak van fent. A másik példa, ráírok, és a megoldás az, hogy lelép. Ennyire megváltozott a női társadalom, hogy még egy rohadt választ nem képes írni. Könyörgöm, mi a francért vagytok akkor, ha még válaszolni sem vagytok hajlandóak? A twooról ugyanez a véleményem. Volt ott egy példa, hogy valaki bejelölt hogy tetszek. Visszajelöltem, hogy tetszik, rá is írtam, de ügyet sem vetett rám, pár nap múlva törölte magát. Facebookon írtam rá, letiltott úgy, hogy ne tudjam ismerősnek jelölni. Komolyan, tiszta kicseszéa az egész.

2017. júl. 31. 22:52
 15/15 anonim válasza:

Sziasztok!

BADOO

A Badoo sima csalás és lopás, átverés.

A felhasználók többsége nem is tud róla hogy ezen az oldalon szerepel.

A Facebokk eladja profilokat a Baddonak (USA dollárért)

Fizetett operátorok válaszolnak az esetleges, ingyenes kapcsolatfelvételeitekre.

Randid nem lesz soha!

A cél pénz kizsarolása.

A bankkártya adataiddal nagyon vigyázz, ellopják és újra és úja lerabolják.

Egyérintéses!!! fizetés, melléütsz, gyerek játszik a telóddal és máris legomboltak 10-20 000 Ft-ot a kártyádról.

Fel kell őket jelenteni a PSZÁF-nál.

2018. febr. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!