Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék utalni arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék utalni arra, hogy van szerelmem?

Figyelt kérdés
Barátoknak is, családtagoknak, de azt semmiképp nem akarom elmondani hogy: ,, Nekem van szerelmem. " Mert nem merem...:) 13/f
2012. jún. 5. 20:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szociális fóbiám van, szóval inkább kerülöm az olyan helyzeteket, mint pl az, hogy szüleim elé álok és azt mondom nekik hogy találkozni akarok a szerelmemmel....:/
2012. jún. 5. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz szerelmes ha életedben nem láttad élőben??
2012. jún. 5. 21:33
 13/22 A kérdező kommentje:
Képen is láttam már, hangját is halottam már. De télen remélem fogok vele találkozni. :pp
2012. jún. 5. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Márpedig kénytelen leszel, ha találkozni akarsz vele...

13 éves vagy. Egyedül, indok nélkül nem hinném, hogy elengednek. De azt meg lehet oldani, hogy a család egy hétvégére abba a városba menjen nyaralni pl.

Szociális fóbia... elég komoly kifejezés egy 13 éves sráctól..

Nem tudom, milyen a kapcsolatod a szüleiddel. De nagy levegő, és eléjük állni!

2012. jún. 5. 21:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Apám utálja a zsidókat, és szerintem anyám se kedveli nagyon őket....=// ( Izraelről van szó. )
2012. jún. 5. 21:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Még soha nem találkoztál vele személyesen és szerelmes vagy ez számomra elég fura:DDD Meg amúgy is a távkapcsolatok nem nagyon jönnek be főleg ilyen idős kórba.De ha tényleg szerelmes vagy belé és nem csak meg akarod húzni a csajt akkor ne szalaszd el:DDD
2012. jún. 5. 21:37
 17/22 anonim ***** válasza:
És a lány zsidó, vagy Izraelben élő magyar?
2012. jún. 5. 21:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Magyar neve van, és magyarul is beszél. Izraelben élő magyar, de zsidó származású! Egyébként, nekem nem szexre kell.....
2012. jún. 5. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:

"omnia vincit amor et nos cedamus amori"

Nem, tényleg nem akarlak lelohasztani, de abba belegondoltál, hogy hogyan tovább?

Korotokból, környezetetekből adódóan más a világnézetetek, más az értékrendszeretek.

Ebben a korban szükség van az érintésekre, majd később az első csókra... egy szerelmet ebben a korban nem lehet msn-en, vagy facebookon megélni.

Találkozni lehet, de ehhez igenis oda kell állni a szülők elé!

De hosszú távon nem fog működni... de később egy emléknek szép lehet :).

2012. jún. 5. 21:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem csak Ő kell, senki más. Nem hiszem hogy lecserélném másra.. Már annyira megszoktam maga a lányt! :)
2012. jún. 5. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!