Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék utalni arra, hogy van szerelmem?
Húha... fogós kérdés...
Mivel az én lányom is 13....
Tehát: a megszokott testápolás mellett moss mindig fogat, amikor elmész otthonról, fújd be magad ilyenkor is kis dezodorral, tehát legyél a megszokottnál figyelmesebb a testápolásnál.
Ebből a szülőknek garantáltan le fog esni ;)
Vagy felejts az asztalodon véletlenül egy fényképet... esetleg facebookon like-olgathatod a képeit, hozzászólásait... ez is elég szembetűnő tud lenni.
13 éves fiú, és 16 éves lány?
Jól meggondoltad ezt? Nem akarom elvenni a kedved, de én a helyedben inkább nem mennék bele.
Nem tudom, milyen emberek a szüleid... de ha odafigyelnek rád, és tényleg szerelmes vagy, akkor nagy eséllyel már tudják ;)
Én legalábbis észrevenném a gyerekemen :)
"De inkább az lesz a kínós helyzet számomra hogy megkérdezni hogy találkozhatok-e " egy lánnyal " ..."
Az 5-ös, és 8-as vagyok. Ne legyen kínos. Elég ha annyit mondasz, van egy lány, akit netről ismersz, és szeretnéd személyesen megismerni.
Mint korábban írtam, nagynak tartom a korkülönbséget, és aggódnék, ha a lányom ilyennel állna elő. Nem tiltanám meg neki, bár nagy eséllyel megpróbálnám úgy intézni, hogy nálunk legyen a találkozó :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!