Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz szerintetek hogyha nem keresed a szerelmedet akkor majd ő rád talál? És ha igen akkor hogyan bírd ki azt hogy nem keresel senkit?
Sztem nem is az a kulcsa a dolognak, hogy nem keresed... Legtöbben ott rontják el, hogy ha egy pasi elkezd velük beszélgetni, ők elméletben már az ásó-kapa-nagyharang nál tartanak és ha esetleg más pasi érdeklődne akkor lerázzák :)
És bevallom ezzel én is így voltam :$
Aztán belefáradtam és nem is az h nem kerestem, hanem csak úgy mindenféle reménykedés nélkül beszélgettem, ismerkedtem! Nem vártam el semmit, senkit nem ráztam le :) Hidd el előbb utóbb kialakul méghozzá úgy h észre sem veszed :)
Ez nagy baromság. Ezt csak a mázlisták mondják, akiknek véletlenül lett kapcsolatuk.
Értelmes ember tudja, hogy kereséssel sokkal nagyobb a találat esélye, mint keresés nélkül a véletlenre bízva a dolgokat.
A nők válaszát ne hidd el, mert hiteltelenek.
A nők semmit sem csinálnak párkeresésnél, hanem csak várnak. A férfiak keresik és szedik fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!