Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mostanábana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csylla92 kérdése:

Miért van az hogy mostanábana nők rohangálnak a férfiak után, és nem forditva?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:

utánnam méd egy se rohant :)

20F

2012. jún. 5. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Jah...

És milyen gáz amikor nem tudsz elfutni előlük... :D

Tapasztalat... A Pult az egyetlen ami elválaszt :D Olykor ez sem elég. :D

Amúgy a kérdésre is válaszolva: Egyenjogúság!

Kivívták! Élnek vele. Ennyi.

2012. jún. 5. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem semmivel sem jobb, ha egy férfi rohan egy nő után. Én nem fogok senki után sem rohanni. Akit érdeklek, az jön mellettem, akit meg nem, azután mi értelme rohannom?

Sokszor csak egó miatt van ez. Rohan a másik után, hogy az a másik elfogadja, hogy kelljen neki. Ez egyfajta kihívás, ami olyan heves érzelmekkel tud járni, hogy sokan összekeverik a szerelemmel...

2012. jún. 5. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

A férfiak egyre inkább el vannak kényelmesedve, már aki. Tálcák pakolják eléjük magukat a lányok, minek kaparjanak utánuk?

Azt viszont nem tudom, hogy miért tűnik el egyesekből teljesen a méltóság, már ami a nőket illeti.

2012. jún. 5. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
* tálcán
2012. jún. 5. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Változó...de még mindig töbször a férfiak. 19/f
2012. jún. 5. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Én már mentem is nem egyszer fiú után és az volt a baom hogy csak sexuálisan kelletem nekik és, sajnos még barátnőként sem, ez az én hibám? vagy ezen hogyan tudok változtatni? segítsetek please
2012. jún. 5. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
hát nem tudom felém még egy se rohant....még szerintem rám se nézett?
2012. jún. 5. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon jól teszik a lányok! Örülök neki, ha valóban így van.

19/f

2012. jún. 5. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!