Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy letegye a gépet?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve élünk együtt és ez a kezdetektől fogva zavar kicsit... Amúgy szeretek Vele élni, meg minden - jól kijövünk, megosztjuk a teendőket, stb. -, csak nem értem, hogyan lehet ennyit számítógépezni?? De most ne gyertek nekem azzal, hogy a pasik ilyenek, meg hogy inkább ez, mint hogy bulizzon egyfolytában, vagy igyon/drogozzon/csajozzon... mert kb. az van, hogy hazajön, eszünk, "milyen volt a napod?", stb., aztán kaja után egyből veszi az ölébe a laptopot és csak azt bújja, amíg le nem fekszünk aludni... Próbáltam már többfélét, hogy kicsit többet foglalkozzon velem: pl. volt, hogy konkrétan kivettem a kezéből a laptopot és hozzábújtam - ezután az lett, hogy szexeltünk, de szex után kb. 20 perc se telt el, már megint a gép előtt volt!

Ja, és amúgy az is bonyolítja a dolgot, hogy egyébként tök értelmes dolgokat csinál - tehát nem csajozik neten, vagy nem online-játszik, hanem mondjuk olvas tudományos témákban, vagy a blog-ját írja, képeket tölt fel kirándulásokról - tehát sokszor még nekem van bűntudatom, ha rászólok, hogy kicsit többször összebújhatnánk, hiszen tökjó dolgokat csinál a számítógépén és nem "rosszalkodik"...

De mégis rossz, hogy pl. ha van egy szabadnapja a munkahelyén, azt is egész nap laptop-pal az ölében tölti és nem velem... én akarok az ölében ülni már végre!!! :(

Mit tegyek? Miért lehet ez vele/velünk...? Van más is, akinek ilyen a barátja? (Az írja már meg légyszi, hogy ő hogyan kezeli ezt a helyzetet!)

Köszi előre is (és bocs, ha túl hosszú voltam)!

2012. jún. 5. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy neki nincs kedve, akkor mondd meg, hogy neked meg van... neked is lehetnek igényeid, ha az övé az, hogy sokat gépezik, akkor a tiéd meg lehet az, hogy néha elmentek sétálni. Ez is egyfajta függőség.
2012. jún. 5. 20:38
 12/14 A kérdező kommentje:

A videó mondjuk vicces lenne tényleg! :D

Nem hiszem, hogy azt megcsinálom, de pl., lehet, hogy a háttérképét megváltoztatom egy képre magamról - olyan képre, ami szexi, de nem kompromittáló... :D Köszi az ötletet! ;)

2012. jún. 5. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbálj érdekesebb lenni, mint mondjuk az aktuális blogok napi tartalma. Lehet, hogy nem tudtok miről beszélgetni és ezért menekül inkább a virtuális világba, mert nem akar szembenézni azzal, hogy nincs közös témátok. Remélem tévedek és nem így van, nem vagyok pszichológus, úgyhogy komoly esély van arra, hogy badarságot írtam, de az esély szerintem ott van.
2012. jún. 5. 21:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát, az tény és való, hogy különböző az érdeklődési körünk - Őt a tudományok érdeklik, engem a művészetek, ezért elég hülyén venné ki magát, ha elkezdenék neki a biodiverzitás monitorozásról, kikerekedne a szeme rendesen... :D

Közös pontunk a zene - mikor tavaly gyakoroltunk a Veszprémi Utcazene Fesztiválra, akkoriban egész jól összejöttünk és tök keveset gépezett...

2012. jún. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!