Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyen ez a csaj?
Figyelt kérdés
Van egy lány facebookon ismerkedtünk, tetszett képről, aztán találkoztunk és a legrémesebb személy volt akivel valaha találkoztam. Be nem állt a szája folyton csak magáról beszélt, sajnáltatta magát, minden miatt síránkozott, valamiről elmondtam a véleményemm ami után 5ször rákérdezett, hogy hogy gondolom, mire mondtam hogy dehát már elmondtam.Egyszerűen elviselhetetlen volt, túl hiperaktívnak tűnt, mintha valami betegsége lenne mitől lehet ez?2012. jún. 5. 19:25
1/8 anonim válasza:
nem kép alapján kell ítélni... úgy nem is lehet...
2/8 anonim válasza:
Az én ismerösöm detto ilyen én már csak annyit mondok rá ahha jah ahha jah :D Vannak ilyen emberek hosszutávon baromi unalmasak.Nem hiperaktiv csak szeret beszélni föleg magáról és az ő dolgairól észre sem veszi hogy létezik más is :D
3/8 anonim válasza:
Ez a veszélye a netes ismerkedésnek. Még akkor is, ha beszéltek előtte pár szót chaten vagy msnen, akkor is zsákbamacska. A külső nem minden...
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez van chaten nem tűnt fel nagyon, keveset beszéltünk, aztám élőben az egész magánéletét rám zúdította, hogy őt mindenki csak kihasználta, s nem bízik senkiben stb stb...és csak mondott és mondott...
2012. jún. 5. 19:34
6/8 A kérdező kommentje:
ja mondjuk veszély tényleg nem volt, csak fárasztás :))
2012. jún. 5. 19:36
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is van hasonló ismerősöm. Nem hiszem hogy a pasiját keresi benned, inkább egy jó pszichológust, akinek elmondhatja ami bántja. Az ilyen emberekhez sok-sok türelem kell. Mindenkiben vannak belső értékek, de ez nincsen senkinek a homlokára írva. Sok-sok támogatást igényel a csajszi. Ha nem akarsz a gyónatópapja lenni, rövid úton kerüld el, mielőtt szorosabban kötődne hozzád érzelmileg. Egyébként valószínűleg azért van, mert egyrészt természetéből adódik, másrészt talán az otthoniak (anyuka, apuka) nem klappol teljesen.
8/8 anonim válasza:
Lehet csak nagyon be akart vágódni azért beszélt annyit. :) Bár a panaszkodás nekem sem tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!