Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ilyen ez a csaj?

Figyelt kérdés
Van egy lány facebookon ismerkedtünk, tetszett képről, aztán találkoztunk és a legrémesebb személy volt akivel valaha találkoztam. Be nem állt a szája folyton csak magáról beszélt, sajnáltatta magát, minden miatt síránkozott, valamiről elmondtam a véleményemm ami után 5ször rákérdezett, hogy hogy gondolom, mire mondtam hogy dehát már elmondtam.Egyszerűen elviselhetetlen volt, túl hiperaktívnak tűnt, mintha valami betegsége lenne mitől lehet ez?
2012. jún. 5. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
nem kép alapján kell ítélni... úgy nem is lehet...
2012. jún. 5. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én ismerösöm detto ilyen én már csak annyit mondok rá ahha jah ahha jah :D Vannak ilyen emberek hosszutávon baromi unalmasak.Nem hiperaktiv csak szeret beszélni föleg magáról és az ő dolgairól észre sem veszi hogy létezik más is :D
2012. jún. 5. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a veszélye a netes ismerkedésnek. Még akkor is, ha beszéltek előtte pár szót chaten vagy msnen, akkor is zsákbamacska. A külső nem minden...
2012. jún. 5. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez van chaten nem tűnt fel nagyon, keveset beszéltünk, aztám élőben az egész magánéletét rám zúdította, hogy őt mindenki csak kihasználta, s nem bízik senkiben stb stb...és csak mondott és mondott...
2012. jún. 5. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Fú, marha nagy veszély. :D
2012. jún. 5. 19:35
 6/8 A kérdező kommentje:
ja mondjuk veszély tényleg nem volt, csak fárasztás :))
2012. jún. 5. 19:36
 7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is van hasonló ismerősöm. Nem hiszem hogy a pasiját keresi benned, inkább egy jó pszichológust, akinek elmondhatja ami bántja. Az ilyen emberekhez sok-sok türelem kell. Mindenkiben vannak belső értékek, de ez nincsen senkinek a homlokára írva. Sok-sok támogatást igényel a csajszi. Ha nem akarsz a gyónatópapja lenni, rövid úton kerüld el, mielőtt szorosabban kötődne hozzád érzelmileg. Egyébként valószínűleg azért van, mert egyrészt természetéből adódik, másrészt talán az otthoniak (anyuka, apuka) nem klappol teljesen.
2012. jún. 5. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak nagyon be akart vágódni azért beszélt annyit. :) Bár a panaszkodás nekem sem tetszene...
2012. jún. 6. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!