Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi élne egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi élne egy ilyen lehetőséggel?

Figyelt kérdés
Egy ötvenes éveiben járó férfi, aki már hosszú ideje házas, szerintetek belemenne egy kapcsolatba egy fiatal lánnyal, ha közös a vonzalom (de attól még szereti a feleségét)?

2012. jún. 5. 15:14
1 2 3
 11/22 Johnny B. Goode ***** válasza:
Az a lényeg, hogy nyaljunk mindketten ;)
2012. jún. 5. 16:04
 12/22 anonim ***** válasza:
minek akarsz te 50-essel? gazdag?:D
2012. jún. 5. 16:11
 13/22 ASOT ***** válasza:

sok nagyon sok...és rosszul lennék tőletek az tuti...

De a te életed!

2012. jún. 5. 16:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem áll rosszul anyagilag, de ez teljesen mindegy. Meg nem is a korkülönbségen volt a hangsúly.
2012. jún. 5. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Szóval van egy ember aki szeret már mást és feleségül is vette. Ne tedd tönkre az életét! Ha benne is lenne ne használd ki az esélyt. De szerintem ha ott hagyja a feleségét te se szeretheted, milyen ember lenne már?
2012. jún. 5. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a férfi addig kitart, illetve ellenáll, amíg nem adódik a helyzet. Amikor viszont helyzet van, nagyon könnyen elveszíti a fejét, és abból csak a baj származik. "Ne játssz a bűnnel, mert utána a bűn játszik veled."
2012. jún. 7. 20:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Apakomplexus befigyelt úgy látszik. Kérdésre visszatérve, ha feleségem lenne 50 évesen, tuti nem kéne más. 50 évesen már örülnék ha őt ki tudom elégíteni. :)
2012. jún. 7. 21:02
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Miért gondoljátok fiatal kanok, hogy az öreg bikának nem megy a bicikli? Egyéne válogatja, aki rendszeresen használja, azé nem rozsdásodik be, hacsak valami betegség nem teszi tönkre! Való igaz többet kell nógatni, nem ugrik minden füttyentésre, de én nem panaszkodom így hatvanon túl.
2012. jún. 8. 10:51
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
Hehe! Méghogy ötvenévesen nem megy? Megsúgom, nagyon is megy. :)Még ötvenen felül is. Sőt, igazolni tudom az előző hozzászólót is, barátom 66 éves, és 22 éves nője van. A barátom nem gazdag, nincs vagyona, ellenben ott van a topon. :) Sráckoromban ha valaki ezt mondja, biztosan nem hittem volna el. A "nehéz napokat" leszámítva napi dolog a pitty putty.
2012. jún. 8. 21:42
 20/22 omba ***** válasza:

Az életkor nem játszik lényegi szerepet, az sem, hogy melyik hány centi....

Ha úgy tudják kezelni mind a ketten, hogy egy érdekes játék, vagy kaland...

A lányt nyilván a perspektíva (hiánya), a pasit meg a feleség léte gátolhatja ebben.

2012. jún. 11. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!