Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A problémám a következő: Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A problémám a következő: Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Én 18 éves srác vagyok. Tök jól elbeszélgetek minden lánnyal. Azzal is órákat dumálok akit csak akkor ismerek meg. Teljesen megszoktak nyílni előttem és én is előttük, és nagyon hamar kialakítunk egyfajta bizalmi viszonyt. A gond az, hogy bármelyik lánynál megpróbálkoztam, hogy összejöjjünk, mind nemet mondott.
2009. júl. 2. 03:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
82%
ne kérdezz rá egyből! először hívd meg moziba vagy csak egyet inni.. sokat beszélgess vele és csak utána térj ki a járásra!:D
2009. júl. 2. 04:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze! Nem is szoktam rögtön ezzel kezdeni. Csak egy hosszabb idő után. Volt nemrégiben egy lány akibe nagyon szerelmes voltam. Beszélgettem vele egy csomót (300 A4-es oldalt), meg sokat lelkiztünk is. Elmondtunk egymásnak mindent. És ennyi idő után is csak utalgattam neki a dologra, h én tulkép szeretem, és amikor leesett neki, akkor mondta, hogy nem. De ez csak egy példa a sok eset közül...
2009. júl. 2. 04:24
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
nem semmi, sztem majd előbb-utóbb csak sikered lesz nem mindig lehetünk kaszanovák :D nekem is van amikor szar időszakom van aligakadcsak van amikor meg egyszerre 4-5 nyomul utánam...
2009. júl. 2. 05:51
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen ismerős probléma. Igazából pont azt rontod el, hogy sokáig csak beszélgetsz. Már az elején ki kell valahogy mutatni, ha egy lány tetszik, esetleg be is lehet neki szólni egy párszor persze csak humorosan. Különben elkönyvelenek a kedves-aranyos csak barátnak. Nekem is volt már olyan, hogy a csaj azt fejtegette, hogy olyan jó barát vagyok, mintha csak a testvére lennék, de persze ő soha nem jönne össze a testvérével. :S 24F
2009. júl. 2. 06:13
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ez volt egy darabig a problémám, aztán rájöttem, hogy ez így nem jó. A lényeg, hogy ne lelkizz velük, és ne légy annyira megértő. Sugározd magadból a férfit!
2009. júl. 2. 08:03
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha először egy lelkitársat találnak benned, akkor már nem látják a férfit... Ne lelkizz, hanem csajozz! ;)
2009. júl. 2. 08:20
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek az utolsóval, elsősorban "csajozz" ,aztán viszont jöhet a lelkitárs is:) 20/L
2009. júl. 2. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy lány nem azt várja egy fiútól, akivel esetleg össze is jönne, hogy "lelkizzenek". én sem úgy kezdtem a barátnőmmel, hogy elmondtam a lelki gondjaim és meghallgattam az övét, ez csak akkor jött amikor már egy ideje együtt voltunk. Szerintem a lelkizés inkább barát érzést kelt a nőkben.
2009. júl. 2. 11:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Persze. Ez így van. Tudom énis! Nem is ígyszoktunk indítani.. Pl. volt egy lány akivel nagyon sokat beszéltem. Sokkal előbb tudta h szerelmes vagyok belé minthogy lelkizni kezdtünk volna. Az is csak úgyjött, h szóbakerült vhogy h nekem meghalt Apukám tavay, és elmondta h nekiis, és kiöntöttük egymásnak a lelkünk..
2009. júl. 3. 02:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy egy nővel nekiállsz lelkizni, onnantól már nem valószínű, hogy fogtok járni. A nőknek nem barátnő kell az ágyba, hanem egy férfi.

Meg kell tanulnod a nőkkel férfiként beszélni. Nehéz ügy, én is hasonló cipőben jártam. Aztán a véletlennek köszönhetően összejöttem egy csajjal, akiről előző nap még a nevét sem tudtam, és már lassan egy éve együtt vagyunk a legnagyobb szerelemben. :D

Az ember úgyis megtalálja a társát, ha akarja.

2009. júl. 19. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!