Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem müködik valami miatt a szex az hosszú távon megöl egy kapcsolatot?
Az én esetem az hogy barátnömmel mindketten szüzek vagyunk.
Egymással akartuk/juk elveszteni, de többször nem sikerült a tényleges behatolás. (sok volt a stressz, v nagyon fájt neki és megsajnáltam-igen amatőr vagyok) szóval aztán már nagoyn \'\'ráparáztunk\'\' a dologra, és eléggé félünk tőle. Főleg hogy mostanába kevés indőnk volt egymásra...
Több ilyen nem sikerült alkalom után ugy feküdtünk le egymás mellé hogy tudjátok röpködtek a pillangók a hasunkba... amikor érzitek hogy feszkó van közöttetek...
Ne beszéljétek meg előre, hogy mikor... Akkor biztosan ráparáztok, hogy "úristen, megint az lesz, mint múltkor". Én azt javasolnm, hogy pihentessétek ezt a szex témát, amíg lenyugszanak a kedélyek, pettingeljetek sokat. Előttem már nagyon jó tanácsokat adtak ehhez.
És igen, ha nem működik a szex, az hosszú távon megöli a kapcsolatot, de a ti esetetekben nem teljesen erről van szó, hiszen mindketten szüzek vagytok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!