Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek jár a boldogság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek jár a boldogság? Ki az aki még hisz ebben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tenni kell a boldogságért. Ha teszel érte, jár is. Szerintem. :)
2012. jún. 4. 22:29
 12/27 A kérdező kommentje:
Hidd el tettem, és nem kell ráirni, hogy akkor biztos nem eleget... mert mástól is többet tettem érte...
2012. jún. 4. 22:30
 13/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egy ilyen általános kérdéssel nem kérdeztél igazából semmit. Nem tudunk segíteni.

Csak csinálod a drámát, és sajnáltatod magad.

Nem tudnánk valami konkrét dologban tanácsot adni?

Mert azzal, hogy nagyon sajnálunk, neked még nem lesz jobb egy kicsit sem.

2012. jún. 4. 22:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Így van. Hívni kell Tyler-t a fight clubból. :D
2012. jún. 4. 22:36
 15/27 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy jár?? Semmi sem jár, max. az óra körbe-körbe.. Az a tiéd, amit megszerzel magadnak. Sajnos g*ci egy világ ez, semmit sem kapsz ingyen, senki se szeret önmagadért, és semmit sem kapsz meg, amiért nem dolgozol meg, és senki sem önzetlen, mindenki vár valamit cserébe a jóért. Ez alól talán - jó esetben - csak a szülők kivételek.

Ez van, haver, ezt kell szeretni :D

2012. jún. 4. 22:53
 16/27 A kérdező kommentje:

22:35 amíg nem ismered a múltam ne kritizálj... szóval gyere dugd azt a puskát a pofámba... nem vagyok szívfájdalmas... egész kva életemben nyitotam a boldogság felé... örültem minden kis szarnak... TV-t nem nézek ha tudni akarod... csak egyszerűen annyit szeretnék, hogy ha már valami elromlik az életemben pl párkapcsolat, akkor a család ne romoljon! De ez túl nagy kérés úgy látom...

Amúgy meg csak szimplán annyi történt, hogy itthon nincs minden rendben... de ez már évek óta tart, nap nem tellik el veszekedés nélkül és mindig én vagyok a rossz... ennek tetejében ha menekülnék itthonról, nincsenek barátok akikkel megbeszéljem ezeket az ügyeket, mert vagy szerelmes vagy már nincs melettem... és az, hogy tettem azért hogy egy párkapcsolatom legyen ahol már megkedveltem a lányt majd ő elhajtott engem egy idióta szöveggel végleg nem az én hibám...

2012. jún. 4. 22:57
 17/27 anonim ***** válasza:

jár, de nem fogja senki a segged alá nyomni, neked kell küzdened érte

f18

2012. jún. 4. 23:10
 18/27 A kérdező kommentje:
Hidd el tettem érte, nem először irom le...
2012. jún. 4. 23:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne.

Csúnya beteg vagyok, de mégis van párom, aki így szeret.

Ő se egy álom másoknak, de nekem tetszik és boldogok vagyunk együtt.

Nem kell feladni, menni, menni kell, ennyi a titka, magasról tenni a csalódásokra!

És persze nem magasra tenni a lécet, de azért taszítót sem választani, mert annak nincs értelme.

2012. jún. 5. 08:11
 20/27 anonim ***** válasza:

mi a boldogság?

Én attól vagyok boldog hogy a munkám a hobbim, amit akkor csinálok amikor akarok és annyi mennyiségben amennyit a kedvem tartja mégis átlag feletti színvonalon élek.

Szóval ebben már nem kell hinnem mert megvalósult.

2012. jún. 5. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!