Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijesztett egy cikk. Azt olvastam a férfiak nem mondják ki azt a szót hogy szeretlek ha tényleg kötödnek hozzád. Ez igaz? (lent kicsit bővebb)
A barátom mikor előszőr nálnuk volt,akkor mondta ki kb 1 hét után.Azt hittem ez annak a jele hogy nayon szeret mert eddig azt olvastam h a fiúk csak akkor beszélnek az érzéseikről hogy tényleg komolyak.Most melyik az igaz?
15/Lő: 18/F 3 hónapja vagyunk eggyüt,és én tényleg érzem hogy szeret
Ez egyénenként más és más... nem kell ezen aggódnod.
Amugy az én exem 5 évig nem mondta hogy szeret.. a mostani meg két hét után, és már 2 éve együtt vagyunk.
Mindenki máéshogy élik meg, szerintem tényleg nem lehet általánosítani.
Ez hülyeség szerintem, a cikk írójának lehet, hogy volt egy ilyen pasija, de ne általánosíts.
Barátom kb 2 hét után kimondta és eléggé kötődik azért szerintem. Pl teljesen ki van akadva ha 2 napig nincs időnk egymásra valamiért, hogy mennyire hiányzom akkor.
Az a lényeg, hogy érezd, hogy szeret, ez mindig kiderül 1-2 megnyílvánulásból :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!