Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségire készülős vagy vizsgaidőszakban hogyan oldottátok meg a kapcsolattartást barátotokkal, barátnőtökkel?
Általában átmegyek barátomhoz, és tanulok ott. Este belefér egy szex, napközben meg dolgozik és játszik gépen. Ehhez is inkább ő ragaszkodik, nekem meg többé-kevésbé mindegy hol tanulok.
21L
Alapból távkapcsolatban vagyunk, szóval az "este átugrom egy órára vagy egy gyors szexre" nálunk nem megoldható.
Mivel tanulni pedig csak otthon tudok, egyedül, így vizsgaidőszakban maradtam szépen a seggemen, aztán vizsga után mindig találkoztunk. Szerencsére megértette.
Jelenleg pedig külföldön van, és amúgy sem tud hazajönni, szóval meg van oldva a gond.
Egyébként ha közel lakik vki a párjához, akkor simán megoldható akár a napi szintű találkozgatás is.
Pl. előző vizsgámnál azt csináltam, hogy reggel felkeltem, tanultam, majd bnőkkel elmentem ebédelni meg kávézni. Utána haza, megint tanulás...este (9-10 körül) pedig megint összefutottunk, mert borfesztivál volt.
Így nem is volt annyira kibírhatatlan a készülés.
Ugyanezt meg lehet oldani a pároddal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!