Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Úgy írnék neki msn-en. De ő igérte meg, h ír.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön nekem. Felvettem msn-re. Hétfőn hajnali 1-ig beszéltünk, mikor azt írta, h holnap korán kel , ezért mennie kell. De majd még beszélünk. a végére pedig oda írta, h jó éjt álmodj szépeket. Most is fenn van, tegnap is fenn volt du is,mégse írt. Szerintetek miért??
És bocs, h megint egy msn-es kérdés, tudom utáljátok :S
szerintem irj rá még 1x;) nem veszithetsz vele semmit.. ha meg azok után sem ir rád akkor nem éri meg rá vesztegetned az idődet:) ennyi
2009. júl. 1. 22:54
34/40 A kérdező kommentje:
És mit írjak neki? Én vagyok az a csaj, aki a nap 24 órájában rág gondol és nem tud aludni miattad . És most már 5* annyit vann fenn msn-en csakhogy rá írj vége?
2009. júl. 1. 22:56
35/40 anonim válasza:
Hát csak irj rá, hogy miujság veled?hogy telt a napod?merre mész 7végén?..ilyesmi ilyen alap dolgokat;)
2009. júl. 1. 23:34
36/40 anonim válasza:
az msn az emberi kapcsolatok megrontója
2009. júl. 2. 00:46
37/40 anonim válasza:
Mi van ha te írsz rá? -semmi akkormeg? ha rá akarsz írni egyszerűen tedd meg, és ne nézd hogy ő nem ír, ennyi
2009. júl. 2. 06:48
38/40 A kérdező kommentje:
Tudjuk(az utolsó előttinek válaszoltam), de 60 km-es távolságból éjfélkot nehezen lehetett volna megoldani, h találkozzunk. Amúgy írtam, neki és megint beszélgettünk egy fél-háromnegyed órát. Aztán megint ő mondta, h mennie kell. Többször máe nem fogok ráírni. Most már rajat a sor.
Ja és megkérdezte, h van-e barátom, meghogy milyen az ideálom... de nem tom, h ez jelete egyátalán vmit...
2009. júl. 2. 08:57
39/40 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem nem kellek én ennek a srácnak:(
2009. júl. 3. 22:48
40/40 anonim válasza:
hát nagyon ismerős helyzet.Én sokáig nem akartam elfogadni mi a szitu,mindig reménykedtem.De hidd el annál fájdalmasabb a felismerés mikor rájössz,h tényleg csak hiábavaló erőlködés volt az egész.De ha ennek a srácnak ennyire nem kellesz,akkor ne is törödj vele,mert akkor meg sem érdemel téged.Ahogy a könnyeidet sem(azt mondják egy fiú miatt azért ne sírjon a lány mert ha az szereti őt,akkor nem akarja szomorúnak látni,ha meg a srácot nem érdekli a lány,akkor még a könnyeire sem méltó).Hidd el majd egyszer jön vki aki számára te leszel a legnagyobb kincs a világon.Nála nem kell majd görcsölnöd h kellesz-e neki v nem,és nagyon-nagyon fog szeretni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!