Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos! Úgy írnék neki msn-en....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Úgy írnék neki msn-en. De ő igérte meg, h ír. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki bejön nekem. Felvettem msn-re. Hétfőn hajnali 1-ig beszéltünk, mikor azt írta, h holnap korán kel , ezért mennie kell. De majd még beszélünk. a végére pedig oda írta, h jó éjt álmodj szépeket. Most is fenn van, tegnap is fenn volt du is,mégse írt. Szerintetek miért??

És bocs, h megint egy msn-es kérdés, tudom utáljátok :S

De aki válaszol annak köszi :D

2009. júl. 1. 22:08
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nem értitek? Miért írta azt, h majd még beszélünk?! Miért adta meg nekem ezt a pici reményt?
2009. júl. 1. 22:19
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
de volt ez a kérdés te vagy a "rá írós csaj" de írj neki ha tetszik meg bejön neked legfeljebb le leszel pattintva ha nem jössz be neki... ha meg bejössz akkor már sima ügy a folytatás... mit bénázol
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

ha szépen elbeszélgetsz vele akkor nem fog nyomulósnak tartani szerintem.. biztos vannak még csaj barátai..

írj rá. lesz egy jó estéd :D

14/40 anonim ***** válasza:

a majd még beszélünköt lehet úgylértette h majd te írsz:D

ez egyáltalán nemazt jelenti h aki ezt mondja annak kell írni. sztem simán írjál rá, én legalábbis simán írnék, és nemfoglalkoznék azzal h aztmondta h majdmég beszélünk. énis szoktam ezt mondani barátnőimnek, és tökmindegy utána h ki kattint kire. sőt barátomnak is szoktam mondani, h namajd akkor holnap beszélünk, és simán van h ő kattint rám, és ír. mi9t kell ezt ennyire túlbonyolítani?

2009. júl. 1. 22:24
 15/40 A kérdező kommentje:
Béna vagyok! Ez van. De ha megígérte, azt hittem , h ő is fog írni...
2009. júl. 1. 22:25
 16/40 A kérdező kommentje:
Moibndjárt össze szedem magam és írok neki.
2009. júl. 1. 22:27
 17/40 A kérdező kommentje:
Csak ki kell gondolnom, h hogyan kezdjem. mit kérdezzek, h akínos "csöndbe" fullad az egész
2009. júl. 1. 22:28
 18/40 anonim ***** válasza:

hát én is ugyanilyen helyzetben voltam(jó éjt,puszi csak neked,puszi szépség meg majd beszélünk......stb).Igazából én sokáig csináltam azt h én írtam neki,és akkor beszélgettünk is,de ezt sokszor erőltetettnek éreztem.Aztán egyszer meguntam és nem írtam neki többet......és ő sem nekem....úgyh nálunk ezzel vége lett.

Én nem igazán tudom h mit csinálj,csak azért mondtam el hátha segít vmennyit.

de sztem a a legjobb eszköz az őszinteség(mondd el neki h megígérte és te azért nem írtál neki,és h akkor miért nem írt mégsem)

2009. júl. 1. 22:29
 19/40 anonim ***** válasza:
54%
hallod nálam már ne lenne sok esélyed az iylen csajoktól a falra mászom... szedd össze magad mert besülsz nála mitn a huzat :)
2009. júl. 1. 22:32
 20/40 anonim ***** válasza:
ez a jad beszélünk még duma lehet nem akart megsérteni, hogy nem fg rádírni... mit írjon? elegem volt többet ne írj... ha nem írt azt jelenti nem jössz be neki nem tudom képeket küldtetek-e egymásnak vagy honnan ismered.
2009. júl. 1. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!