Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mért van ez mindig? Így 3 év után eléggé fura
Figyelt kérdés
3éve vagyunk osztálytársak a fiúval. Elsőbe jártunk 2hónapot, azóta mind2nknek volt mása,de végig olyan volt a kapcsolatunk hogy se veled-se nélküled.Most van egy barátnője.És suliba is mindig néz meg elhülyéskedünk.Csak a csajjal nem nagyon vagyok jóba.Tegnap bnőmmel buliztunk és hát egy kicsit sokat ittam és írtam neki smst, hogy puszilom.Visszahívott és kiderült, hogy ott volt bnőjénél.Leraktam egyből ma bocsánatot kértem, amire azvolt a válasza: elég érdekes volt..
Segítsetek légyszi hogy mit érez vagy mivan mert nem értem :S köszönöm
2012. jún. 3. 20:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem az elég érdekes volt az itt azt jelenti hogy elég ciki volt, csak szebben fogalmazott. Amúgy miért nem kérdezed meg tőle?
2/2 A kérdező kommentje:
mert sajnos ha bnője megtudná..nemtudom.Ez az egész dolog köztünk furcsa 3éve már.Sokszor kavartunk úgy, hogy nem jártunk.Csak nem máködik sose sokáig ha megpróbáljuk :/ én most úgy érzem , hogy megérne egy utolsó próbát. Csak énis ilyenkor jövök erre rá ha van valakije és ő is ha nekem van valakim..
2012. jún. 3. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!