Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszan bámulja a nőket a társaságomban. Miért teszi ezt velem, ha -állítólag- szeret?
Szerintem más nők azt gondolják hogy micsoda egy bunkó.
Szerintem ezt vissza kellene adnod neki. Én a helyedben még ma együtt mennék vele valahová és jól megnézném a pasikat még megjegyzéseket is tennék, hogy neki is fájjon. ( pl ennek biztos nagyobb a szerszáma mint neked) És talán észbe kapna, talán nem is tudja ez milyen érzés és milyen a másik helyében.Ja és után jól letagadnám.
Egyetértek a kérdezővel. Amit a párod csinál, az nagyfokú bunkóság!
Az én egyik párom is csinálta, aztán megkérdeztem tőle, hogy zavarom-e a tevékenységében, mert mehetünk úgy is az utcán, hogy Ő az egyik oldali járdán, és pedig a másikon. Ha nem ezt akarja, akkor pedig fogja vissza magát, mert én szégyellem magam a viselkedése miatt. Úgy csinált, mint aki nem érti, miről beszélek, de attól fogva nem csinálta a társaságomban.
Végül is rövid úton megváltam tőle, nem csak ez miatt...
"Pròbálja velük felvenni a szemkontaktot"
Nos, nekem ez már enyhén szólva is a flört kategória, nemcsak ártatlan szemlélödés.
Foglalkozz kevesebbet a gyerekeddel és többet a pasiddal. Mindjárt meglátod a változást.
Azért viselekedik így, mert nagyon egyedül érzi magát és teli van emiatt haraggal - és pl. így veri le rajtad. Pontosan tudja, hogy a viselkedése dühítő, ezt onnan lehet tudni, hogy kérdésre letagadja és hülyének néz téged.
Agatha Christie anyja idején a nők nagyon jól tudták: ha egy pasit mellőznek, előbb-utóbb félrelép. Nem szabad csak a gyerekre tekeredni, mert őt is megfojtod, magadnak sem teszel jót és a pasidat is elmarod magad mellől.
21-es a válaszodon akkorát nevettem!!!! :D:D "Ennek biztos nagyobb a szerszáma mint Neked!" :D:D:D:D De egyébként határozottan jó kis ötlet! :)
Kedves Kérdező!
Én is csatlakozom a többiekhez, bunkó és megalázó dolog ha hosszasan nézegeti melletted a nőket és igyekszik velük szemkontaktust is tartani... Mert az, hogy odapillant rájuk az oké, vagy, hogy megnézi őket rendben. De nem mindegy hogyan. Az én Párom is megszokta nézni a nőket, Ő azt a módszert alkalmazza, hogy kb. 2-3 alkalommal rájuk pillant, de közben mindig megszakítja a "bámészkodást" azzal, hogy azért máshová is néz, hogy nekem nehogy feltűnjön. :)) Aztán persze én elkezdek mosolyogni és megkérdezem tőle, hogy teljesen hülye vagyok szerinted? :) És jön a szokásos, most mi a baj? Láttam, hogy megnézted...:) Én????? Nem néztem meg, mondom, hogy nem! De tényleg nem, megmondanám! :) Mindig eljátszuk ezt. Így engem nem zavar, de az amit Te mondasz, az gáz. Én ha ilyet többször is észrevennék fognám és otthagynám ahol éppen van, majd elgondolkodik. De a 21-es válaszoló tanácsát én megfogadnám! :) Próbáld meg kicsit lejjebb törni a szarvait, ne higgye, hogy akkora bika!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!