Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszan bámulja a nőket a társaságomban. Miért teszi ezt velem, ha -állítólag- szeret?
Elég primitív és gusztustalan viselkedés! Egy építő munkástól még csak-csak elviselem, hogy megnéz engem vagy egy másik nőt, ezzel dobják fel a napjukat nagy cucc(hozzáteszem, ott nincs ott az asszonyka)De az már jobban kiábrándít, hogy úgy bámul meg(nézésnek azt nem nevezném), hogy bal oldalon a feleség, jobb oldalán pedig a gyerek... Ilyenkor magamban mindig megsajnálom a feleséget, és azért fohászkodom, hogyha nekem lesz férjem ne csináljon ilyeneket!
Tudom-tudom, hűséget és nem pedig vakságot fogadott. De higgyétek el kedves férjek/pasik, hogy elég kellemetlen ám egy nőnek, hogy ezt látja..., rögtön az fut végig az agyunkon, hogy már nem vagyunk elég csinosak blablabla...
Gondoljatok bele, hogy fordított helyzetben nektek sem tetszene...:)
régen is ezt csinálta?
nagyon nagy suttyóság és tiszteletlenség ez a viselkedés...
engem pl marhára nem érdekel, ha a párom a haverjaival a sörözésen nézegeti a nőket, de ha mellettem ezt csinálná, akkor rövid úton kiiktatnám az életemből.
tudni kell úgy választani, hogy a párod ne problémát és szenvedést, hanem örömet okozzon neked.
lehet, h az a baj, h te ezt észreveszed, és direkt bosszant vele. mondjuk az a nő se normális, aki olyan hapsival szemez, aki mellett ott van a párja. ha velem valaki ilyet csinál, akkor egy "takarodj a fenébe" nézéssel nyugtázom :)
Gondolom már nem vagy a régi a gyerek születése óta kedves kérdező, álmodozni csak lehet neki.
25/F
Szerintem egy joerzesu no lenezi az ilyen pasit, nem hogy imponaljon.
En legalabbis melysegesen megvetem az ilyet es azt latja a szememen is... Meg amikor autobol fordul utanam es ott ul mellette a baratno/feleseg... Ilyenkor az ajkamat meg ilyen gunyorosan le is biggyesztem, hogy kapjal mar az eszedhez, Apukam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!