Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett velem? Nem tudok boldog lenni, sikerűlt össze jönnöm azzal a fiúval akivel szerettem volna mert imádom,ö is engem..

Figyelt kérdés

Hetente 3-4x találkozunk met dolgozik.

Elötte olyan boldognak tűnök de amikor eljövök töle,elköszönűnk mintha soha nem látnám ujra ugy csinálok, rögtön sirhatnékom van,állandoan hiányzik de kegyetlenűl.

Haza jövök sirnom kell annyira hiányzik.

Mindig olyan hűlye gondolataim vannak ,mais ment a haverjaival strandra és rögtön az jutott az eszembe h ott van egy csomo jókis bikinis csaj és h elcsábul vagy nem tudom ,pedig alaptalan mert tudom h nagyon szeret.

Mitöl van ez ?

Boldog akarok lenni de nem megy :S

Mit csináljak ? Tudnátok valami tipeet adni ?:S

2009. júl. 1. 15:02
 1/8 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok , a barátom 19.
2009. júl. 1. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajod..szerelmes vagy es kesz...harom napja meg en is igy voltam..
2009. júl. 1. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, mikor volt pasim. Ezzel nincs semmi baj... vagyishát mégis van.:D Mert ez ugye így nem mehet egész életedben... Szerintem előbb-utóbb hozzá fogsz szokni, és rájössz, hogy hiába csinálod ezt, mert Ő szeret téged. Addig is próbálj nem rá gondolni! Ne hanyagold a bnőidet, menj velük Te is strandra.:) Vagy bármi más jó kis progi. Nem csak belőle áll a világ. Azért nem lehettek folyton együtt...:)
2009. júl. 1. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen kicsinyes, kiszerű emberek, mint Te képtelenek a boldogságra, mert az önző érzéseiknek a foglyai! Majd, ha ott hagy akkor leszel boldog, de csak egy másik kapcsolatodban. (kizárólag csak akkor persze, ha elgondolkozol azon amit most írtam). Most lehet pontozni!
2009. júl. 1. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Magas Eg, a lanyzo csak 15 most mit bantod?
2009. júl. 1. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz, de ha nem vagyunk drasztikusak soha nem ébred öntudatra. Ez a világ úgyis ontja magából a szajhákat, talán 15 évesen még van esélye. (Magas Eg)
2009. júl. 1. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, a boldogságot saját magadban kell megtalálnod, nem másban.
2009. júl. 1. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy, de fülig. Még meg kell tanulnod ezt az érzést és a féltékenységet kezelni, de mivel 15 vagy, nincs veszve semmi.
2009. júl. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!